OUTFITS

Τα μυστικά των κομψών γυναικών για υπέροχα outfits

Τις βλέπουμε καθημερινά να περνάνε από το instagram feed μας, απαστράπτουσες μέσα στα προσεκτικά διαλεγμένα outfits τους αγκαλιά με ένα καφέ ή το κινητό. Οι fashionistas αυτού του κόσμου μπορεί να μας εκνευρίζουν (γιατί έχουν στη διάθεσή τους ΟΛΑ αυτά τα υπέροχα ρούχα) αλλά πάνω από όλα μας δίνουν καθημερινά έμπνευση για τα δικά μας outfits. Εμείς stalkάραμε μερικές από αυτές και εντοπίσαμε τα μυστικά τους για κομψά και υπέροχα σύνολα.

#1

Πες ναι στις mini φούστες

Γενικότερα δείξε τα πόδια σου ωστόσο αν η mini φούστα σου φαίνεται υπερβολή διάλεξε μια midi αλλά σε κάθε περίπτωση συνδύασέ την με crop tops, ελαφρύ τζάκετ και slides ή slip ons για κομψά καθημερινά outfits και πέδιλα για βραδινές εξορμήσεις.

#2

Διάλεξε τακούνια που μπορείς να περπατήσεις

Δεν υπάρχει λόγος να υποφέρεις πάνω σε τακούνια που δεν μπορείς να περπατήσεις. Διάλεξε παπούτσια που πάνω από όλα σε εκφράζουν και δεν σε πιέζουν, αν δεν είναι γραφτό να περπατήσεις πάνω σε 12ποντο προτίμησε ένα 6ποντο και δώσε έμφαση στο στιλ του παπουτσιού.

A post shared by Sandra Semburg (@sandrasemburg) on

#3

Τόνισε τη μέση σου

Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα tricks των fashionistas καθώς μια ζώνη μπορεί να μεταμορφώσει τελείως ένα look. Φέτος στη μόδα είναι οι φαρδιές τύπου κορσέ ζώνες αλλά και τα μαντήλια, τα οποία μπορείς να συνδυάσεις με μακριές πουκαμίσες ή maxi φορέματα.

#4

Μην φοβάσαι τις διαφάνειες

Από μια διάφανη μπλούζα μέχρι μια maxi διαφάνεια- φόρεμα που μπορείς να φορέσεις πάνω από slip dress, οι επιλογές είναι πολλές και αρκετά ενδιαφέρουσες. Το μυστικό για μια πετυχημένη τέτοια εμφάνιση βρίσκεται στην ισορροπία, για αυτό μην ξεχνάς να συνδυάζεις τη διαφάνεια με άλλα ρούχα για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

#5

Επένδυσε σε ένα καλό τζάκετ

Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάσαι καθώς ένα καλό τζάκετ είναι must have για την ντουλάπα σου. Είτε είναι statement, μακρύ, κοντό, κεντημένο ή σε έντονο χρώμα σημασία έχει να σε αντιπροσωπεύει και να αναδεικνύει το στιλ σου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.