STREET STYLE

Τα 6 μεγαλύτερα trends σε αξεσουάρ για το 2017

Το instagram είναι μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης για τα καθημερινά μας outfits ενώ τα σωστά follows μπορούν να σου συστήσουν τα μεγαλύτερα trends σε ρούχα και αξεσουάρ πριν καν φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων.

Μπορεί να είμαστε στα μισά της χρονιάς, αλλά γνωρίζουμε ήδη τα μεγαλύτερα trends- τουλάχιστον για τη σεζόν που διανύουμε. Παρακάτω θα βρεις τα 6 αξεσουάρ που έχουν κερδίσει την καρδιά των fashion bloggers και fashionistas, έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο street style και πλέον διεκδικούν μια θέση στη δική σου ντουλάπα.

#1 Granpa γυαλιά

Το κλασσικό aviator στιλ είτε σε γυαλιά μυωπίας είτε σε γυαλιά ηλίου είναι ξανά εδώ- οι Bella Hadid, Kendall Jenner και άλλα μοντέλα το έχουν υιοθετήσει, γιατί όχι και εσύ; Ευκαιρία να ψάξεις στα συρτάρια του μπαμπά σου τα παλιά του γυαλιά.

A post shared by Bella Hadid (@bellahadid) on

#2 Τσαντάκι μέσης

Η ”μπανάνα” που κρατούσαμε όλοι (νομίζοντας ότι είμαστε πάρα πολύ cool) επανέρχεται στο προσκήνιο αλλά φουλ ανανεωμένη- έχει πιο μαζεμένο σχήμα και είναι must have για τις μέρες που βαριέσαι να κουβαλάς πολλά πράγματα.

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

#3 Basket bags

Για τα basket bags έχουμε μιλήσει εκτενώς και για το πως έχουν κλέψει τις καρδιές των fashion bloggers σε όλο τον κόσμο. Είναι η επιτομή της καλοκαιρινής τσάντας, θυμίζει εξωτικά νησιά και αναβαθμίζει το στιλ σου με συνοπτικές διαδικασίες!

#4 Διχτυωτά καλτσάκια

Το διχτυωτό καλσόν και τα καλτσάκια είναι ξανά εδώ, συνδυάζονται με sneakers και μοκασίνια, ξεχωρίζουν από το τζιν και μπορείς να τα φορέσεις σε ό,τι χρώμα θέλεις.

#5 Βracelet bags

Η bracelet bag είναι η πιο κομψή τσάντα που έχεις δει τελευταία και πραγματικά χαιρόμαστε πολύ που έκανε την εμφάνισή της στα ράφια των μαγαζιών. Είναι η ιδανική λύση για σένα που δεν σου αρέσει να φοράς πολλά αξεσουάρ στα χέρια αλλά θέλεις να κρατάς κάτι ξεχωριστό.

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

#6 Floral παπουτσια

Παπούτσια με κεντητά λουλούδια ή με floral prints κερδίζουν μέρα με τη μέρα τις καρδιές μας και μια θέση στα outfits μας- γιατί η ζωή είναι πολύ μικρή για να φοράς βαρετά παπούτσια!

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

Κεντρική φωτογραφία: @songofstyle