STYLING TIPS

Σου βρήκαμε τα ρούχα που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη όταν ο καιρός είναι άστατος

ImaxTree

Είναι απρόβλεπτα και συχνά τα σκαμπανεβάσματα του καιρού. Μια μέρα κάνει κρύο, την άλλη ζέστη, σήμερα βρέχει, αύριο μπορεί και όχι. Όπως και να έχει, αυτό κάνει πιο δύσκολο το να βρούμε ρούχα για να φορέσουμε τα οποία συμβαδίζουν με τον άστατο αυτό καιρό. Αντί, λοιπόν, να κάνεις τον καιρό «εχθρό» σου, εμείς σου προτείνουμε να τον κάνεις «φίλο» σου, βρίσκοντας τα fashion items που θα σε βοηθήσουν να ντυθείς σωστά τις ημέρες που ο καιρός κάνει τα δικά του.

Επειδή, λοιπόν, ο άστατος καιρός μπορεί να μας προκαλέσει ενδυματολογική «σύγχυση», εμείς σου λέμε ποια είναι τα 3 key items για να καταπολεμήσεις τα ”blues” του ανοιξιάτικου καιρού.

Duster coat

ImaxTree

ImaxTree

Τι είναι αυτό; Είναι η ανοιξιάτικη εκδοχή του παλτό. Αυτό το παλτό είναι πιο ελαφρύ και χαλαρό στην γραμμή του. Είναι ιδανικό για να το φορέσεις πάνω από ένα πουλόβερ ή ένα πουκάμισο. Έτσι, ούτε θα κρυώνεις πολύ το πρωί, ούτε θα ζεσταίνεσαι παραπάνω απ’ όσο πρέπει το μεσημέρι που ο ήλιος είναι πιο καυτός.

Μακριά ρούχα

ImaxTree

ImaxTree

Ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσεις να φοράς καλσόν αυτή την περίοδο, μιας και μπορεί να σε κάνει να ζεσταίνεσαι, είναι να προτιμήσεις να φορέσεις μια μακριά φούστα ή ένα μάξι φόρεμα. Με τον τρόπο αυτό, δεν θα κρυώνεις τόσο ώστε να χρειαστεί να βάλεις καλσόν. Αν κάποιες μέρες κάνει περισσότερο κρύο μπορείς απλά να φορέσεις ένα ζευγάρι ζεστές κάλτσες.

Ανοιχτά παπούτσια

ImaxTree

ImaxTree

Άφησε τα πόδια σου λίγο ελεύθερα, φορώντας ανοιχτά παπούτσια, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ακουμπήσουν το νερό της βροχής. Αν πάλι νιώθεις ανασφάλεια να φορέσεις ανοιχτά παπούτσια όταν ο καιρός είναι άστατος, μπορείς πάντα να έχεις στην τσάντα σου ένα ζευγάρι stylish κάλτσες που σε συνδυασμό με τα σανδάλια σου θα αποδώσουν ένα fashion forward σύνολο.

Kεντρική φωτογραφία: ΙmaxTree