STYLE

Παρουσιάστηκε το fashion show του Tommy Hilfiger για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018

Δες το φαντασμαγορικό fashion show του Tommy Hilfiger για για το Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018 από το Shanghai Port International Cruise Terminal. Πάρε την πρόσκληση στο χέρι και κάθισε στη θέση σου πολύ αναπαυτικά. Ρίξε μία ματιά γύρω και σκάναρε το χώρο. Όλα είναι έτοιμα.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά ο Tommy Hilfiger πηγαίνει τη signature “See Now, Buy Now” πλατφόρμα στη Σανγκάη με παγκόσμιους brand ambassadors τους Lewis Hamilton, Hailey Baldwin, Winnie Harlow και Maggie Jiang, γιορτάζοντας τους leaders του σήμερα που με τις φωνές τους θέλουν να δημιουργήσουν την αλλαγή και να εμπνεύσουν.

Το βιωματικό event για το Φθινόπωρο του 2018 συνδυάζει τη μόδα με την καινοτομία, με runway look για άντρες και γυναίκες άμεσα διαθέσιμα προς πώληση μέσω ενός οικοσυστήματος εμπορικών καναλιών σε πάνω από 70 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της μεγαλύτερης παγκοσμίως e-commerce πλατφόρμας Tmall.

«Η TOMMYNOW πλατφόρμα μας βρίσκεται εκεί όπου το πνεύμα του brand και η δέσμευσή μας για τον εκδημοκρατισμό της μόδας φτάνουν στην πλήρη έκφρασή τους», λέει ο Tommy Hilfiger. «Αυτή τη σεζόν συνεργαζόμαστε με τον Lewis Hamilton και με πρόσωπα από όλο τον κόσμο, των οποίων η θέληση και η θετική ενέργεια, εμπνέουν άλλους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν τους ηγέτες του σήμερα να αποτελούν τα icons του αύριο (the leaders of now, the icons of tomorrow). Το TOMMYNOW συνεχίζει να εξελίσσεται, οδηγώντας το brand, τους συνεργάτες και τους καταναλωτές σε ένα ταξίδι που ζωντανεύει τις καμπάνιες και τις συλλογές μας με έναν πραγματικά καινοτόμο και συναρπαστικό τρόπο».

#tommynow #tommyxlewis #tommyhilfiger