STYLING TIPS

Αυτά είναι τα 6 λάθη που κάνεις στο δοκιμαστήριο

Στα φώτα του καταστήματος, εκείνο το εφαρμοστό φόρεμα έμοιαζε ιδανικό πάνω σου, αλλά μόλις το έβαλες στο σπίτι δεν ένιωσες τον ίδιο ενθουσιασμό.

Αν δεν είναι η πρώτη φορά που σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι γίνεται λάθος στη διαδικασία των αγορών σου.

Αυτό το λάθος είναι πολύ συγκεκριμένο, για την ακρίβεια είναι 6 λάθη και συμβαίνουν μέσα στο δοκιμαστήριο.

1) Μπαίνεις χωρίς να πάρεις διάφορα μεγέθη

Ακόμα και αν το μέγεθός σου είναι πολύ ξεκάθαρο, δεν βλάπτει να έχεις μαζί ένα μέγεθος πάνω και ένα κάτω, ώστε να μπορέσεις να συγκρίνεις τι σου ταιριάζει καλύτερα.

2) Φοράς το λάθος σουτιέν

Όλες μας θέλουμε να είμαστε άνετες αλλά σκέψου ότι αν δοκιμάζεις καθημερινά ρούχα όπως ένα πουκάμισο με αθλητικό σουτιέν, τότε θα έχει αντίκτυπο στο πώς δείχνει το στήθος σου. Αν δεν μπορείς να έχεις το σωστό σουτιέν στην τσάντα, απλά πάρε στο δοκιμαστήριο ένα από αυτά που πουλάει το κατάστημα στο μέγεθός σου.

3) Ξεχνάς να καθίσεις κάπου

Το μικρό σκαμπό στο δοκιμαστήριο δεν είναι εκεί μόνο για να ακουμπάς τα πράγματά σου. Καλό θα είναι να κάθεσαι σε αυτό όταν δοκιμάζεις κάποιο παντελόνι, φόρεμα ή μια φούστα ώστε να καταλάβεις αν είναι το ίδιο άνετα και στο καθιστό.

4) Δεν ζητάς παπούτσια

Δε γίνεται να δοκιμάζεις, πχ, pencil φούστα χωρίς ψηλοτάκουνα. Είναι νόμος.

5) Δεν χρησιμοποιείς τον πολυδιάστατο καθρέφτη

Είναι ο μόνος τρόπος να διαπιστώσεις πώς δείχνει το ρούχο που δοκιμάζεις από κάθε γωνία.

6) Βγάζε selfie μπροστά στον καθρέφτη

Last but not least. Όχι, προφανώς, για να τη δημοσιεύσεις κάπου αλλά γιατί η κάμερα (όπως και ο καθρέφτης) δεν λέει ψέματα. Αν σου αρέσει η εικόνα σου με το ρούχο στη φωτογραφία, τότε είσαι έτοιμη να το αγοράσεις.