STYLING TIPS

Τι να αποφύγεις να φορέσεις όταν έξω έχει πολλή ζέστη

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο μειώνονται οι επιλογές για τα καθημερινά μας outfits γιατί εδώ που τα λέμε, αγαπάμε το καλοκαίρι αλλά όταν έχει πολλή ζέστη δε σε σώζει τίποτα- σε αντίθεση με το χειμώνα που μπορείς να φασκιωθείς μέχρι να ζεσταθείς. Όταν, λοιπόν, ετοιμάζεσαι το πρωί καλό είναι να αποφύγεις τα εξής ρούχα αξεσουάρ ώστε να μείνεις όσο το δυνατόν περισσότερο δροσερή και φρέσκια όλη μέρα.

Αντί για δαχτυλίδια διάλεξε σκουλαρίκια ή/και κολιέ

Όταν έχει ζέστη τα άκρα μας πρήζονται με αποτέλεσμα τα δαχτυλίδια να σε πιέζουν υπερβολικά. Για αυτό καλύτερα συμπλήρωσε το outfit σου με σκουλαρίκια ή κάποια κολιέ με λεπτή αλυσίδα.

A post shared bySara (@collagevintage) on

Αντί για σανδάλια με λουριά φόρεσε sneakers ή slides

Για τον ίδιο ακριβώς λόγο με πριν, πες όχι σε σανδάλια με λουριά γιατί θα καταλήξεις με πονεμένα πόδια και σημάδια. Διάλεξε sneakers ή slides/ mules που δεν θα πιέσουν το πόδι σου.

A post shared bySara (@collagevintage) on

Αντί για σατέν/συνθετικά υφάσματα φόρεσε λινά και βαμβακερά

Πες ναι σε λινά και βαμβακερά υφάσματα για να μπορέσει να αναπνέει το σώμα σου και να μην ιδρώνεις τόσο πολύ όταν περπατάς στην πόλη.

A post shared by Erika Boldrin (@erika_boldrin) on

Αντί για στενά τζιν προτίμησε παντελόνες

Επένδυσε σε παντελονές, jumpsuits και γενικότερα ανάλαφρα κοψίματα στα ρούχα- δεν υπάρχει λόγος να στριμωχτείς μες στο τζιν όταν έξω έχει ζέστη.

Αντί για σκούρα χρώματα διάλεξε λευκές και ανοιχτές αποχρώσεις

Όπως μάθαμε όλοι στη Μελέτη του Περιβάλλοντος στο δημοτικό, τα ρούχα με σκούρα χρώματα απορροφούν περισσότερη ζέστη σε αντίθεση με τα λευκά και τα ανοιχτόχρωμα. Άσε για λίγο στην άκρη τα μαύρα- γκρι και πες ναι σε εντυπωσιακά λευκά.

A post shared by SORAYA BAKHTIAR(@sorayabakhtiar) on

Κεντρική φωτογραφία: @collagevintage