SHOPPING

Πώς θα καμουφλάρεις τα παραπάνω κιλά με κομμάτια κλειδιά

Το 2017 ήρθε και όπως αρμόζει κάθε καινούρια χρονιά βάζουμε στόχους, ένας βασικός στόχος είναι να είμαστε καλύτεροι άνθρωποι και εσωτερικά άλλα και εξωτερικά. Πρώτα λοιπόν πρέπει να χάσουμε τα περιττά κιλά που πήραμε τις γιορτές. Τι κάνουμε μέχρι να τα χάσουμε; Για αρχή τα καμουφλάρουμε έξυπνα με μικρά στιλιστικά κολπάκια.

Κανόνας 1ος: Το να φοράς πολύ φαρδιά ρούχα δε σε κάνει απαραίτητα να φαίνεσαι πιο αδύνατη. ​

Κανόνας 2ος: ​Οι μεγάλες τσάντες όσο και να μη το πιστεύεις βοηθούν.

Κανόνας 3ος: Οι μακριές ζακέτες καλύπτουν και κλέβουν την παράσταση.

Αν παίρνεις κιλά στη κοιλία και στη περιφέρεια φόρεσε μια μπλούζα ή ένα πουλόβερ σε ριχτή γραμμή αλλά φρόντισε από κάτω να φορέσεις στενό παντελόνι ή κολάν αν έχεις λεπτά πόδια. Μπορείς αν θες να φορέσεις ένα ριχτό κοντό φόρεμα. Πρέπει να αποφύγεις τις ζώνες και να δώσεις έμφαση με κάποιο εντυπωσιακό κοντό κολιέ ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

​Κολιέ Zara 22,95€​

 

​Φόρεμα Zara 29,95€​

Αν έχεις περιφέρεια ένα φόρεμα σε άλφα γραμμή είναι ιδανικό καθώς είναι εφαρμοστό στο στήθος και τονίζει τη μέση ενώ δεν τονίζει τα πόδια. Όπως επίσης τα παντελόνια πρέπει να στενεύουν προς τα κάτω και να μην είναι ίσια ή καμπάνα γιατί τονίζουν περισσότερο τους γοφούς. Συνήθως οι γυναίκες με περιφέρεια έχουν πολύ στενή μέση γι΄αυτό μια ζώνη θα την τονίσει και θα τραβήξει τα βλέμματα.

Ζώνη με διπλή αγκράφα Pull& Bear 9,99€

 

​Φούστα σε γραμμή άλφα Monochrome 67€​

​Εάν αντιμετωπίζεις πρόβλημα τοπικού πάχους στα ​μπράτσα,​ μια μπλούζα σε ίσια γραμμή που δεν κολλάει στα χέρια είναι η ​καλύτερη επιλογή. ​Μπορείς να φοράς σκούρα χρώματα στο επάνω μέρος του σώματος και ανοιχτά στο κάτω.​ Ιδανικά είναι επίσης τα φορέματα και οι μπλούζες τουνίκ.​

Πουλόβερ με φαρδιά μανίκια Maraveya 220€

Μπλούζα με μανίκια καμπάνα Milk&Honey ​76€​

Εάν το πρόβλημα σου είναι οι γάμπες, μπορείς εύκολα να στρέψεις την προσοχή​ αλλού φορώντας ένα εξώπλατο ή ένα στράπλες ή κάτι που να έχει ενδιαφέρον στο πάνω μέρος του σώματος σου.​

 

Μπλούζα με παρτούς ώμους Sugarfree 24,90€

 

Κορμάκι που δένει στο λαιμό Sugarfree 39,90€

​​​Τέλος, εάν παίρνεις βάρος σε όλο το σώμα, και όχι σε κάποιο σημείο, θα πρέπει να βρεις έναν τρόπο να δημιουργείς καμπύλες. Για παράδειγμα λεπτή μέση με τη βοήθεια μιας ζώνης. ​Επίλεξε τη μονοχρωμία σε όλο σου το σύνολο​ ή διάλεξε φορέματα που κάνουν στο λαιμό V. Τα κόκαλα στο θώρακά σου πάντα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο αδύνατη.

 

Κρουαζέ μπλούζα sugarfree 17,94€


​Ριχτή ασύμμετρη μπλούζα Sugarfree 49,90€