STYLING TIPS

7 εύκολα τρικ για να φαίνονται τα πόδια σου ψηλότερα

Επειδή δεν έχουμε γεννηθεί όλες με πόδια δύο μέτρα σαν τα αγγελάκια της Victoria's Secret  η μόδα ευτυχώς έχει φροντίσει και για εμάς.

Υπάρχουν κάποια​ ​ ​ρούχα και ​μερικά κόλπα που μπορούν να κάνουν τα πόδια ​μας να φαίνονται ​μακριά. Ακολούθησε απλά τα παρακάτω styling tips και δες να παίρνεις έξτρα πόντους #diplis.

Φαρδιά ψηλόμεση παντελόνα

 

 Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι το τελείωμα ​της να είναι ​ μέχρι κάτω, σχεδόν να σέρνεται.​

Παντελόνι καμπάνα

 

Αν στο επιτρέπει ο σωματοτυπός σου το παντελόνι καμπάνα συνδυασμένο με ψηλοτάκουνα είναι ό,τι καλύτερο για να σε κάνει να κερδίσεις πόντους.

Ψηλόμεσα​ παντελόνια

 

Για τις πιο γεμάτες γυναίκες, ​τα ψηλόμεσα παντελόνια με μια φαρδιά ζώνη στη μέση θα τονίσουν τα δυνατά τους σημεία. Θα δείχνουν πιο στενή την μέση και πιο ψηλόλιγνα ​τα πόδια.

Οι κάθετες ρίγες

 

Οι κάθετες ρίγες κολακεύουν πολύ το σώμα, κάνοντας την σιλουέτα μας να φαίνεται πιο λεπτή και ψηλή.

Οι ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο

 

Οι ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο ​που είναι και μια από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος, έχουν την ιδιότητα να μακραίνουν τα πόδια και να φαίνεσαι αυτόματα πιο ψηλή.

​Φόρεσε ίδιο χρώμα παπούτσια με το παντελόνι σου

 

Δημιουργείς έτσι μια πιο λιτή γραμμή για το σώμα σου κάνοντας τα πόδια σου​ να φαίνονται πολύ ψηλά. Προτίμησε να φορέσεις μυτερά παπούτσια.​

​Οι nude γόβες

 

Οι ​ nude γόβες​ είναι το πιο κλασσικό τρικ να φανούν τα πόδια ψηλά, προσπάθησε όμως να βρεις τη σωστή απόχρωση ​διαφορετικά δε θα έχεις το οπτικό αποτέλεσμα που θες.