STYLING TIPS

3 casual chic σύνολα για το Σαββατοκύριακο

Όταν ο καιρός είναι περίεργος, τότε πρέπει να βρεις τρόπους να προσαρμόσεις το στιλ σου σε αυτόν, χωρίς να χάσεις την καλοκαιρινή σου διαθεσή. Ακόμα και όταν έχει συννεφιά, μπορείς να συνδυάσεις τα σορτς ή τις πουκαμίσες σου με κλειστά παπούτσια και μακριά kimono και να πετύχεις υπέροχα looks.

Με τη βοήθεια της αγαπημένης μας blogger Carolyn Carter ετοιμάσαμε μια μικρή λίστα με 3 casual chic σύνολα, που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη ό, τι καιρό και να έχει.

Τζιν σορτς με λευκό πουκάμισο

Ο πιο κλασικός συνδυασμός για τις demi μέρες, που έχει λίγη συννεφιά αλλά και ζέστη. Μπορείς να φορέσεις τα αγαπημένα σου sneakers ή και ankle boots για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα γίνεις μούσκεμα αν πιάσει μπόρα.

Maxi φούστα με λευκό t-shirt

Άλλος ένας αγαπημένος συνδυασμός για το καλοκαίρι καθώς μπορείς να τον προτιμήσεις και όταν έχει ζέστη και όταν ο καιρός είναι πιο δροσερός. Διάλεξε ένα λευκό t-shirt ή τιραντάκι και sneakers για μια απογευματινή βόλτα ή σανδάλια για βραδινή.

Boyfriend τζιν με maxi kimono

Τα maxi kimono, τα λεγόμενα ρομπάκια είναι must have για αυτή τη σεζόν γιατί αναβαθμίζουν αυτόματα το πιο απλό look σε κομψό. Συνδύασέ το με το boyfriend τζιν σου και τα mid heels και θα δεις ότι θα γίνει η ”στολή” σου για φέτος το καλοκαίρι.

Κεντρική φωτογραφία: carolyncarter