FASHION SHOW

Paris Fashion Week: 8 looks που ξεχωρίσαμε στους δρόμους του Παρισιού

Είχαν χρόνο να προετοιμαστούν. Για την ακρίβεια, οι fashionistas αυτού του κόσμου έκαναν practice για τρεις ολόκληρες εβδομάδες. Έψαξαν καλά τα ρούχα της γκαρνταρόμπας τους και είχαν λίγο χρόνο για να βρουν τα κομμάτια αυτά που θα έκαναν τις εμφανίσεις τους να ξεχωρίσουν από το πλήθος. Και μια χαρά ξεχώρισαν τα street style looks που είδαμε στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας.

Αυτή είναι η τελευταία στάση του λεγόμενου “Fashion Month”, o οποίος ως τώρα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον. Στις πασαρέλες, αλλά και στους δρόμους των μεγαλουπόλεων που διεξήχθησαν τα Fashion Weeks.

Το Παρίσι, ίσως να είναι και το αγαπημένο μας Fashion Week, από τους σχεδιαστές που παρουσιάζουν τις συλλογές τους στην Πόλη του Φωτός, μέχρι και τις γυναίκες που κυκλοφορούν στους δρόμους με σκοπό να παρευρεθούν στα fashion shows των Fall ’19 συλλογών, καθώς πρόκειται για μερικές από τις πιο καλοντυμένες του κόσμου.

Fashion editors, influencers κ.ο.κ., είτε γαλλικής ή άλλης καταγωγής, μετά το 3βδόμαδο “warm up”, άφησαν τα καλύτερα looks για το τέλος.

Από τους έντονους ώμους σε καλοραμμένα σακάκια, τις εκπληκτικές, ανδρόγυνου ύφους σιλουέτες των ρούχων και φυσικά η επιλογή των πιο ΙΤ patterns, τα street style σύνολα στο Παρίσι ήταν ένα-κι-ένα.

Ένα nude fishnet φόρεμα είναι τολμηρό, αλλά κομψό παράλληλα. Ένα αξεσουάρ όπως ένας μπερές, ταιριάζει απόλυτα στο κλίμα του Παρισιού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#PFW day 1 #dior #lifestylefashion #streetstylefashion #pfw2019 #pfw19 #duplyakov #streetstyle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aleksei Dupliakov (@duplyakov) στις

Ένα total πράσινο σύνολο θα ήταν δύσκολο να περάσει απαρατήρητο, ειδικά όταν περιλαμβάνει ένα olive green statement πανωφόρι.

Το ανδρόγυνου ύφους κοστούμι είναι από τις top επιλογές των Γαλλίδων. Ένα σε ουδέτερη απόχρωση είναι τόσο διαχρονικό, όσο και fashion forward.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@styledumonde thank you for the photo . #pfw2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Irina Linovich (@irinalinovich) στις

 

Μια κάπα/καμπαρντίνα σε αυτό το κόψιμο είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί. Γι’ αυτό και το look της Irina Linovich είναι στην λίστα μας.

View this post on Instagram

@adesuwa @dior

A post shared by STYLE DU MONDE (@styledumonde) on

Ένα παντελόνι σαν αυτό είναι show stopper. Ένα αθλητικού ύφους παντελόνι συνδυασμένο με ένα crop, tailored σακάκι είναι ένας αναπάντεχος αλλά εκπληκτικός συνδυασμός.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Layered in @dior for the show today- thank you for having me!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brittany Xavier (@brittanyxavier) στις

Η Brittany Xavier τόλμησε να φορέσει αρβύλες με ένα τόσο κομψό φόρεμα. Την χειροκροτούμε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@clairelaffut

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claire Guillon (@cgstreetstyle) στις

Η τάση των plastic ρούχων σε άλλο level. Η Claire Laffut επέλεξε το πιο fashion forward παλτό, σε πλαστικό υλικό, το οποίο όμως περιλαμβάνει εξαιρετικά illustrations καθιστώντας το από τα πιο εκπληκτικά items.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@thevolon Photo by @danrobertsstudio

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YOYO CAO (@yoyokulala) στις

Μια oversized utilitarian ολόσωμη φόρμα, είναι από τα καλύτερα looks που είδαμε στους δρόμους του Παρισιού.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide/