STREET STYLE

Business Chic: Αναβάθμισε τις εμφανίσεις σου στο γραφείο με αυτά τα 5 fashion items

Η σύγχρονη γυναίκα αποτελεί συχνά έμπνευση για όλες μας. Από τον τρόπο που φέρεται στον εργασιακό χώρο, μέχρι και τις εμφανίσεις που κάνει κάθε μέρα, εντός και εκτός γραφείου. 

Πολλά brands αποτίουν συχνά φόρο τιμής στην εργαζόμενη γυναίκα κυκλοφορώντας δημιουργίες κατάλληλες για το εργασιακό περιβάλλον που έχουν όμως ένα μοντέρνο twist.

Είναι μερικά ρούχα και αξεσουάρ που αποτελούν “staples” για την γυναικεία γκαρνταρόμπα και συγκεκριμένα για τις εμφανίσεις στο γραφείο.

Ένα σακάκι, μια pencil φούστα κ.ο.κ. είναι σίγουρα στη λίστα, μόνο που τώρα οι γυναίκες επιλέγουν την πιο σύγχρονη εκδοχή αυτών των staples.

Σακάκι σε ιδιαίτερο κόψιμο ή απόχρωση

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Suited up in golden armor outfit details via the LIKEtoKNOW.it app when you follow me. http://liketk.it/2A7Tt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erica Hoida Fashioned|Chic (@fashionedchicstyling) στις

 

Φανταστικό το μαύρο σακάκι που ταιριάζει με όλα, αλλά ένα σε μια εξίσου κομψή αλλά πιο αναπάντεχη απόχρωση (βλ. γκρι του πάγου, καφέ, μπλε cobalt) θα κάνει τα office looks ακόμη πιο ξεχωριστά.

Τζιν pencil φούστα με φερμουάρ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Take a stand!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grece Ghanem (@greceghanem) στις

 

Αντικατέστησε την κλασική μαύρη pencil φούστα με μια σε τζιν ύφασμα που περιλαμβάνει ένα «φανερό» φερμουάρ. Τα office looks σου θα έχουν πολύ περισσότερο swag.

Τσάντα σε γεωμετρικό σχέδιο

 

Μια tote τσάντα σε ένα πιο σύγχρονο σχέδιο έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από μια απλή μαύρη τσάντα. Ναι, καλή και η τελευταία, αλλά μια σε ένα γεωμετρικό σχέδιο, για παράδειγμα, θα απογειώσει την εμφάνισή σου.

Crisp πουκάμισο σε αναπάντεχη απόχρωση

 

Ωραίο ένα λευκό πουκάμισο, δεν λέμε, αλλά ένα σε μια παστέλ απόχρωση ή ένα πολύχρωμο ριγέ θα κάνει τις εμφανίσεις στο γραφείο πιο fun.

Λινό κοστούμι

 

Τα tailored καλοραμμένα κοστούμια μας προσφέρουν αυτοπεποίθηση κάθε φορά που τα φοράμε. Ένα σε λινό ύφασμα θα αποδώσει ένα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα στα looks του γραφείου. Η διαφορετική υφή του σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το υλικό αυτό είναι πιο άνετο, θα κάνει ένα λινό κοστούμι από τις top επιλογές σου.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightworldwide/