STREET STYLE

6 τρόποι για να συνδυάσεις τα χρωματιστά παπούτσια

Για πολλές γυναίκες είναι φετίχ ενώ για άλλες ένας τρόπος να ολοκληρώνουν το outfit τους. Άλλες κάνουν τολμηρές επιλογές ενώ άλλες παραμένουν στα κλασσικά. Ο λόγος φυσικά γίνεται για τα παπούτσια, τα οποία έχουν πάντα πολύ σημαντικό ρόλο σε κάθε εμφάνιση και τελευταία είναι βασικό συστατικό των πιο πετυχημένων street εμφανίσεων.

Ψηλοτάκουνα ή flat, μπότες ή μποτάκια, sneakers ή loafers, μπαλαρίνες ή mules, πλέον είναι όλα στο παιχνίδι και το street style τα αναδεικνύει με τους πιο ευφάνταστους τρόπους. Σε αυτό το post θα ασχοληθούμε με τα χρωματιστά παπούτσια και πώς αυτά μπορούν να συνδυαστούν για ένα stylish, street look.

Το κόκκινο είναι ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα στα παπούτσια. Μπορείς να το φορέσεις με το denim παντελόνι και το λευκό πουκάμισο ή την αγαπημένη σου μαρινιέρα τώρα την άνοιξη.

Ένα total black outfit είναι ιδανική βάση για να φορέσεις παπούτσια σε όποιο χρώμα θες. Δοκίμασε μία απόχρωση από την οικογένεια των metallics που φέτος έχουν την τιμητική τους.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα παπούτσια σου για να κάνεις μία εντυπωσιακή αντίθεση με ένα χρωματιστό jacket.

shoes3

Μη διστάσεις να φορέσεις τα χρωματιστά παπούτσια σου με printed κομμάτια. Αν βρεις τα ιδανικά χρώματα, το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

shoes5

Ακόμα κι ένα ζευγάρι παπούτσια σε μία παστέλ απόχρωση μπορεί να δώσει χρώμα και να κάνει πιο ενδιαφέρον το πιο απλό, casual outfit.

Προφανώς, αν είσαι fan του color-blocking, τα χρωματιστά παπούτσια μπορούν να σου φανούν πολύ χρήσιμα.