SARAH JESSICA PARKER

5 street style σύνολα που άνετα θα φορούσε η Carrie Bradshaw σήμερα, για να αντλήσεις έμπνευση

ImaxTree

Αν και σαν χαρακτήρας, δεν ήταν η αγαπημένη μου (δεν βρίσκεις την Carrie λίγο εγωκεντρική;), το στιλ της ήταν και παραμένει μέχρι και σήμερα από τα αγαπημένα μου και από τα πιο πρωτοποριακά στην ιστορία της τηλεόρασης. Το styling της Patricia Field γράφτηκε με χρυσά γράμματα και χαρακτηρίστηκε ως μία από τις πιο πετυχημένες δουλειές της, ενώ η Sarah Jessica Parker κατάφερε να υποστηρίξει απόλυτα το «πειραματικό» στιλ του χαρακτήρα της Carrie.

Έχουν περάσει, λοιπόν, πολλά χρόνια από τότε που τέλειωσε η σειρά Sex and the City (συγκεκριμένα 15 χρόνια), παρ’ όλα αυτά το στιλ της πρωταγωνίστριας Carrie Bradshaw, παραμένει μέχρι και σήμερα να εμπνέει γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Απόδειξη, τα looks των παρακάτω fashionistas. Γυναίκες απ’ όλο τον κόσμο, πειραματίζονται με τον ίδιο τρόπο που πειραματιζόταν η Carrie Bradshaw στη σειρά, με τις εμφανίσεις της.

 

Διάβασε ακόμη: 10 αντισυμβατικά νυφικά φορέματα που ξέφυγαν από τα τετριμμένα

Το ευρηματικό styling της Field ήταν πραγματικά αξιοπρόσεκτο. Ο τρόπος που έξυπνα συνδύασε διαφορετικά patterns μαζί, η χρήση των αξεσουάρ με τον πιο αναπάντεχο τρόπο, αλλά και το ενδιαφέρον σετάρισμα δύο ρούχων που σαν στιλ δεν είχαν καμία σχέση μεταξύ τους, ήταν από τα βασικά χαρακτηριστικά των looks της Bradshaw που άνοιξαν τον δρόμο σε μια νέα γενιά πραγμάτων.

 

Ο τρόπος που αντιμετωπίζαμε το στιλ μας, άλλαξε post-Sex and the City εποχής, οπότε το γεγονός ότι ακόμα και σήμερα τα σύνολα του τηλεοπτικού χαρακτήρα αποτελούν πηγή έμπνευσης, δεν μας εκπλήσσει καθόλου.

Δες ακόμη: H Sarah Jessica Parker παραλίγο να φύγει από το “Sex And The City” εξαιτίας “ακατάλληλης σεξουαλικής συμπεριφοράς”

Παρακάτω, λοιπόν, βρήκαμε 5 street style σύνολα που -κατά την γνώμη μας τουλάχιστον- αν η Carrie «υπήρχε» σήμερα, θα φορούσε με χαρά και θα υποστήριζε απόλυτα. Ξεκάθαρα τα παρακάτω looks έχουν εμπνευστεί από τον TV χαρακτήρα, μιας και όλα τα στοιχεία που υιοθετούσε η Patricia Field στις εμφανίσεις της Bradshaw είναι «παρόντα» στα παρακάτω σύνολα.

 

Πόσο “Carrie” αυτό το σύνολο; Ένα στράπλες τοπ που θυμίζει μαντήλι και μια παντελόνα σε bold απόχρωση είναι σίγουρα ένα look που θα φορούσε η Carrie. Φυσικά, την βλέπαμε συχνά να περπατάει με πέδιλα με τετράγωνη σόλα μιας η σειρά γυρίστηκε στα 2000s, όπου το στιλ των παπουτσιών αυτών ήταν της μόδας (και απ’ ότι βλέπεις είναι και φέτος).

 

Στη σειρά την έχουμε δει να φοράει καυτά σορτς με κορμάκια και φυσικά να προσπαθεί να αποπλανήσει σύντροφό της φορώντας γούνινα γοβάκια. Ένα bralette, λοιπόν, με ένα ποδηλατικό σορτς και γούνινα mules θα ήταν σίγουρα ένα look που η Carrie θα φορούσε μέχρι και σήμερα.

 

Η Carrie έδινε πάντα βάση στο “volume” των ρούχων της. Ήταν ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του στιλ του τηλεοπτικού χαρακτήρα και το σύνολο της Tracee Ellis Ross μας δίνει ξεκάθαρα “Carrie vibes”, λόγω της ογκώδης με layers φούστας της. H ίδια συνδύασε με ένα ημιδιάφανο τοπ και bralette σε λευκές αποχρώσεις και ολοκλήρωσε το look με sneakers. Η αντιπαράθεση στο ύφος των ρούχων είναι ωδή στο στιλ της Bradshaw.

 

Αν είσαι φαν της σειράς, τότε γνωρίζεις ότι η Carrie Bradshaw αγαπούσε το χρώμα. Είχαν ενδιαφέρον τα σύνολά της γιατί κατάφερνε να υποστηρίζει αντίθετες -φαινομενικά- αποχρώσεις μεταξύ τους, οι οποίες λόγω του επινοητικού styling της Patricia Field έβγαζαν τελικά νόημα. Ένα πολύχρωμο φόρεμα σαν αυτό, λοιπόν, πιστεύουμε ότι εκπροσωπεί απόλυτα το στιλ της Carrie. Ένα ζευγάρι πέδιλα και ένα statement αξεσουάρ όπως ένα καπέλο, θα ήταν σίγουρα μέρος ενός συνόλου της stylish αρθρογράφου.

 

Αν η Carrie «ζούσε» το 2019, το στιλ της σίγουρα θα είχε λάβει μια πιο athleisure τροπή. Με την άνοδο του αθλητικού στιλ την τελευταία δεκαετία, δεν υπήρχε περίπτωση η Carrie να μην ακολουθούσε το trend. Θα πρόσφερε όμως αυτό το girlie και high-end fashion ύφος, επιλέγοντας ψηλά τακούνια για να συνδυάσει ένα σύνολο, όπως το παραπάνω που περιλαμβάνει μια μίνι tennis φούστα, crop top και καρό oversized πουκάμισο.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree