STREET STYLE

5 ιδέες για το outfit του Σαββατοκύριακου

Κι ενώ είχες πάρει απόφαση ότι τα ανοιξιάτικα ρούχα σου δεν θα τα χαρείς όσο θα ήθελες, αφού η θερμοκρασία είχε αρχίσει να είναι ήδη καλοκαιρινή, τώρα ο καιρός τα γυρνάει. Λίγο αεράκι, λίγο πιο χαμηλές θερμοκρασίες και η ζακέτα ή το ανοιξιάτικο πανωφόρι είναι απαραίτητα.

Αυτή λοιπόν είναι η ιδανική εποχή για να κάνεις συνδυασμούς που δεν μπορείς ούτε το χειμώνα, ούτε το καλοκαίρι. Τι εννοώ; Μπορείς να βάλεις το καλοκαιρινό σου ριγέ παντελόνι με το λεπτό, πλεκτό πουλοβεράκι σου και τα σανδάλια ή τα sneakers. Κάτι αντίστοιχο θα είναι αδιανόητο να φορέσεις το πρωί του Ιουνίου. Επιπλέον, αυτά τα chinos που τόσο σε βολεύουν στο γραφείο, ήρθε η ώρα να βρουν τη χρήση τους και στις βόλτες σου. Μαζί με ένα ruffled top και πέδιλα είναι το τέλειο outfit για μία κομψή έξοδο.

Ας δούμε μερικά ακόμα outfits, τα οποία όπου κι αν έχεις να πας το Σαββατοκύριακο θα σου δώσουν την σωστή έμπνευση.

Το ριγέ παντελόνι

Τα είπαμε και παραπάνω. Αυτό το παλιό, σκισμένο ριγέ παντελόνι που έχιες στην ντουλάπα σου πρέπει να φορεθεί επιτέλους. Κλέψε το πουκάμισο του καλού σου, φόρα τα sneakers σου, χρυσά αξεσουάρ και είσαι έτοιμη.

Total Black

Για σένα που αγαπάς το μαύρο και δεν θες να το αποχωριστείς ούτε το καλοκαίρι, εδώ σου έχω την πιο cool λύση να το φορέσεις. Ψηλόμεσο, μαύρο τζιν, crop top και κιμονό. Τα παπούτσια τα αφήνω πάνω σου.

Η μακριά πουκαμίσα

Τη φοράς το καλοκαίρι στο νησί μόνη της πάνω από το μαγιό ή με το σορτσάκι αλλά να που υπάρχει τρόπο να φορέσεις την μακριά πουκαμίσα και στην πόλη. Μαζί με ένα t-shirt, το τζιν και τα mules δείχνει τέλεια, δεν νομίζεις;

Navy-chic girl

Τι πιο καλοκαιιρινό και κομψό από το λευκό παντελόνι με την μαρινιέρα σου; Εννοείται ότι είναι τέλειο outfit ακόμα κι αν αυτό το Σαββατοκύριακο σε βρει σε νησί ή σε ένα μέρος κοντά στη θάλασσα. Αν το φορέσεις πρωί, ταιριάζει πολύ κι ένα panama hat.

Color matching

A post shared by STREET STYLE (@streetstyled) on

 

Μήπως να γίνες πιο τολμηρή με τους συνδυασμούς των χρωμάτων αυτό το Σαββατοκύριακο. Βάλε την κόκκινη φούστα με το κίτρινο ή το πράσινο t-shirt. Κράτα την ισορροπία με τα παπούτσια και τα αξεσουάρ και να δεις που θα κλέψεις τις εντυπώσεις.