STREET STYLE

3 πανωφόρια που είδαμε στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Χειμώνας σημαίνει παλτό και ειδικά αυτόν το χειμώνα έχουμε ζήσει χειμώνα «βαρύ». Πρωταγωνιστής των εμφανίσεων μας είναι το παλτό για τη σεζόν που διανύουμε.

Σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, αυτό αποτελεί κανόνα. Όλες/οι οι Νεοϋορκέζες/οι φορούν ένα statement παλτό που θα αποτελέσει το βασικό κομμάτι μιας χειμωνιάτικης εμφάνισής τους. Στους δρόμους της μεγαλούπολης κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας τρία brands ξεχώρισαν με τα εντυπωσιακά σχέδια στα παλτό τους.

Τι φόρεσαν οι fashionistas και ποια brands επικράτησαν;

Bacon Puffer Coat

View this post on Instagram

#PUFFA #BACONCLOTHING

A post shared by Bacon Clothing (@baconclothing) on

 

Σε εντυπωσιακές bold αποχρώσεις, το Bacon Clothing κατάφερε να σχεδιάσει ένα puffer coat που έχει κερδίσει την αγάπη των fashionistas, όπως της Doutzen Kroes και της Kendall Jenner, μεταξύ άλλων.

Coach Shearling jacket

 

Το πιο πολύχρωμο shearling όλων των shearling jacket είναι σίγουρα αυτό της Coach. Μπορεί το  jacket να μην είναι διαθέσιμο ακόμη και το κόστος του να ξεπερνάει τα 1,800 δολάρια, αλλά who cares?

Saks Potts δερμάτινη καμπαρντίνα

 

View this post on Instagram

COCO WEARING COL10

A post shared by Saks Potts (@sakspotts) on

 

Έχει γίνει πολύ δημοφιλές αυτό το πανωφόρι με σταρ όπως η Rihanna, η Beyonce, η Cardi B και άλλες να το φορούν ήδη από την άνοιξη. Παρ΄όλα αυτά, έκανε την εμφάνισή του και κατά την διάρκεια του NYFW προσφέροντας στιλ και ζεστασιά.

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/baconclothing/