RIHANNA

Η Rihanna απέκτησε τις YSL μπότες που ερωτευτήκαμε όλες μας

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά εδώ στο Ladylike αγαπάμε πάρα πολύ δύο πράγματα- το glitter και την Rihanna. Όταν αυτά μάλιστα συνδυάζονται στο γραφείο επικρατεί ένας χαμός και αν γινόταν θα έβγαιναν καρδούλες από τα μάτια μας. Αυτή η ψύχραιμη αντίδραση επικράτησε και όταν είδαμε για πρώτη φορά τις πιο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ και λαμπερές και παραμυθένιες (και δεν ξέρω εγώ τι άλλο επιθετικό προσδιορισμό να βάλω) μπότες του Yves Saint Laurent από την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.

Για ποιες μπότες λέμε; Βάλε γυαλιά (για να μην τυφλωθείς) και πάτησε play στο βίντεο που ακολουθεί.

A post shared by Lucy Yeomans (@lucy_yeomans) on

*κοιτάει υπνωτισμένη την οθόνη*

Αυτές οι μπότες λοιπόν μίλησαν στην καρδιά μας και η Δέσποινα αν γινόταν θα πούλαγε όλα της τα υπάρχοντα για να τις αποκτήσει (αν μας ακούει κάποιος εκεί στον YSL ας κάνει ένα κουμάντο, με υπογλώσσια την έχουμε όποτε τις βλέπει)- προς το παρόν τις χαζεύουμε σε ό,τι φωτογραφία υπάρχει εκεί έξω.

(Μα δες πώς κομποζάρει και με casual look και με βραδινό, είναι ξεκάθαρα must have κομμάτι, το βλέπουμε όλοι έτσι;)

© Getty Images / Ideal Image

Πού κολλάει η Rihanna σε ακούω να ρωτάς και ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με την αγαπημένη μας Riri, η οποία απέκτησε τις πολυπόθητες γόβες (γιατί είναι πολύ φίλη μας και λατρεύει εξίσου οτιδήποτε λαμπερό) και φρόντισε να μας ενημερώσει μέσω του instagram.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Εδώ την βλέπουμε με τα επίσης υπέρ- λαμπρα κοσμήματά της (ελπίζω να μην έχεις βγάλει τα γυαλιά σου όση ώρα διαβάζεις το post)

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Rihanna έλα να γίνουμε φίλες και να ανταλλάζουμε ρούχα και παπούτσια (εσύ δηλαδή να μας δίνεις τα δικά σου).

 

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image