SHOPPING

Σου βρήκαμε 10 λευκά πουκάμισα γιατί είναι το πιο διαχρονικό item της γυναικείας γκαρνταρόμπας

ImaxTree

Γεννήθηκα το 1987, ένα χρόνο πριν τη φημισμένη φωτογραφία του Peter Lindbergh με τα «λευκά πουκάμισα». Στη θρυλική  φωτογραφία ήταν έξι μοντέλα: η Estelle Lefébure, η Karen Alexander, η Rachel Williams, η Linda Evangelista, η Tatjana Patitz και η Christy Turlington. Με φόντο μια παραλία της Santa Monica και φορώντας μόνο ένα λευκό πουκάμισο, πόζαραν στον φακό του Γερμανού φωτογράφου Peter Lindbergh για το τεύχος της Vogue Italia του ’88.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peter Lindbergh (@therealpeterlindbergh) στις

Διάβασε ακόμη: Ο cool τρόπος που φοράει η Meghan Markle το πουκάμισο και πώς να τον αντιγράψεις

Από τότε το item αυτό πήρε πλέον και επίσημα τον τίτλο του πιο διαχρονικό ρούχου της γυναικείας (και ανδρικής) γκαρνταρόμπας, μεταξύ μερικών ακόμη. Τον τίτλο αυτό, πήρε για έναν βασικό λόγο: γιατί ένα λευκό πουκάμισο προσφέρει ανεπιτήδευτα κουλ εμφανίσεις. Είτε το φοράς για να πας στο γραφείο μαζί με το αγαπημένο σου κοστούμι, είτε με ένα τζιν παντελόνι και sneakers για τις βόλτες στην πόλη ή απλά ανοιχτό, πάνω από το αγαπημένο ολόσωμο μαγιό σου το καλοκαίρι, το ρούχο αυτό θα σου προσφέρει το ίδιο αποτέλεσμα σε όλες τις περιπτώσεις: απαράμιλλο στιλ.

Ακόμη: Αυτά τα outfits θα σε πείσουν ότι χρειάζεσαι ακόμα ένα λευκό πουκάμισο

Όπου κι αν αποφασίσεις, λοιπόν, να το φορέσεις και πώς, είναι στο χέρι σου. Άπαξ και υπάρχει στην ντουλάπα σου ένα λευκό πουκάμισο τότε είσαι καλυμμένη. Αν πάλι δεν έχεις κάνει ακόμα αυτή τη σημαντική αγορά, don’t worry. Σου βρήκαμε εμείς τα 10 πιο stylish της αγοράς.

Πουκάμισο με cut-outs, Maison Margiela

Πουκάμισο με ποπλίνα, Alex Mill

Πουκάμισο μεσάτο, attrattivo

Βαμβακερό πουκάμισο, Calvin Klein

Πουκάμισο με κουμπιά ταρταρούγα, H&M

Πουκάμισο με φουσκωτά μανίκια, Karl Lagerfeld

Πουκάμισο με διακριτική ραφή, Tommy Hilfiger

Πουκάμισο με μαύρα κουμπιά, New Look

Πουκάμισο σε oversized γραμμή, ‘ALE

Πουκάμισο με τσέπη, Pink Woman

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree