STYLING TIPS

4 tips για να διαλέξεις σωστά τα λευκά παπούτσια

Τα λευκά παπούτσια είναι φέτος μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Αν έχεις μπει στη διαδικασία να αγοράσεις ένα ζευγάρι, σε οποιοδήποτε στιλ και είδος παπουτσιού, τότε μάλλον θα έχεις καταλάβει ότι είναι αρκετά δύσκολο να καταλέξεις στο σωστό. Η αλήθεια είναι ότι το λευκό είναι ένα δύσκολο χρώμα και ειδικά στα παπούτσια, αφού είναι αρκετά δύσκολο να βρεις αυτό που θα δείχνει κομψό κι όχι ψεύτικο.

Αν όμως, κάνεις προσεκτικά την επιλογή σου και έχεις κατά νου τα παρακάτω tips, τότε η απόφασή σου θα γίνει πιο εύκολη και θα έχεις ένα κομψό ζευγάρι λευκά παπούτσια.

1. Προτίμησε τα λευκά παπούτσια στην πιο απλή εκδοχή τους. Το less is more είναι σωτήρια στην προκειμένη περίπτωση, αφού οι λεπτομέρειες και οι προσθήκες είναι επίφοβες σε αυτό το χρώμα και μπορεί να καταστρέψουν το αποτέλεσμα.

2. Καλό είναι να αποφύγεις τα flat παπούτσια. Τα τακούνια χαρίζουν άλλον αέρα στα παπούτσια σου, ενώ κολακεύουν και τα πόδια σου. Ακόμα και τα kitten heels θα κάνουν σαφώς τη διαφορά στο πώς θα φαίνονται.

 

3. Τα pointed shoes στην λευκή εκδοχή τους υπερτερούν από αυτά με τη στρογγυλεμένη μύτη. Το μυτερό μπροστινό μέρος χαρίζει κομψότητα στο αποτέλεσμα και κάνει τα λευκά παπούτσια σου πιο classy.

4. Φυσικά, πριν αγοράσεις λευκά παπούτσια πρέπει να είσαι σίγουρη ότι καθαρίζουν. Ρώτησε πώς να το κάνεις σωστά στο κατάστημα ή φρόντισε να αγοράσεις ένα kit καθαρισμού. Εξάλλου, ξέρεις ότι στο λευκό ακόμα κι ένα ανεπαίσθητο σημάδι είναι ορατό και προφανώς θα χαλάσει το αποτέλεσμα που σου δίνει ένα ζευγάρι, ολόλευκα παπούτσια.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/collagevintage2