ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

10 stylish φλατ παπούτσια κάτω των 50 ευρώ

ImaxTree

Όσο κι αν μας τρέχουν τα σάλια στην όψη όμορφων, καλοφτιαγμένων ψηλοτάκουνων παπουτσιών, τίποτα δεν συγκρίνεται με την άνεση ενός stylish φλατ παπουτσιού. Και για να είμαστε ειλικρινείς. στην καθημερινότητά μας είναι αυτά που φοράμε ως επί το πλείστον και στα οποία εναποθέτουμε τελικά όλες μας τις δυνάμεις για να δώσουν έξτρα πόντους στιλ στις εμφανίσεις μας.

Διάβασε ακόμη: Αυτές είναι οι φθινοπωρινές τάσεις στα παπούτσια. Τα 5 ζευγάρια που είναι η επόμενη αγορά σου

Όσο κι αν τα παπούτσια αυτά θεωρούνται “outsiders” συγκριτικά με την αίγλη που προσφέρουν τα ψηλοτάκουνα στην εμφάνιση μιας γυναίκας, πιστεύω ότι οι σχεδιαστές και τα brands έχουν εξελίξει τα σχέδιά τους με σκοπό να μην αντιμετωπίζουμε πια τα φλατ ως το πιο «μίζερο» στιλ παπουτσιού που έχουμε στη ντουλάπα μας και που φοράμε αναγκαστικά κάθε μέρα στο γραφείο.

 

Δες ακόμη: Μπότες: Αυτό είναι το αξεσουάρ της σεζόν σύμφωνα με την Anna Wintour και σου βρήκαμε 10 γιατί ακολουθούμε τις οδηγίες της
 

Τα φλατ έχουν αναβαθμιστεί με αποτέλεσμα να συμβάλλουν στο να αναβαθμίζονται και οι καθημερινές (και όχι μόνο) εμφανίσεις. Και το καλύτερο της υπόθεσης; Δεν χρειάζεται να κάνεις ριφιφί σε τράπεζα για να καταφέρεις να αποκτήσεις ένα όμορφο ζευγάρι φλατ. Μπορείς να αγοράσεις ένα κομψό ζευγάρι με λιγότερο από 50 ευρώ και να σου μείνουν και μερικά λεφτά στο πορτοφόλι σου για να βγεις να πιεις και ένα ποτό το Σ/Κ -φορώντας φυσικά κάποιο από τα παρακάτω φλατ.

 

 

Φλατ με λεοπάρ μοτίβο, H&M 24,99 ευρώ

 

 

Δερμάτινα παπούτσια, MANGO 39,99 ευρώ

 

 

Mules σε καουμπόικο ύφος, ASOS 27,99 ευρώ

 

 

Φλατ βελούδινα mules, ASOS  27,99 ευρώ

 

 

Μules με κέντημα, Steve Madden 46 ευρώ

 

 

Λεοπάρ φλατ, Head over heels 24,99 ευρώ

 

 

Μπαλαρίνες με κόμπο, ZARA 25,95 ευρώ

 

 

Μοκασίνια λουστρίνι, RAID 41,99 ευρώ

 

 

Μοκασίνια με εφέ από δέρμα κροκόδειλου, Topshop 40 ευρώ

 

 

Μοκασίνια με σουέτ μπαρέτα, Marks & Spencer 49,95 ευρώ

Κεντρική φωτογραφία: από asos.com