ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

10+1 παπούτσια από τη φθινοπωρινή συλλογή της ZARA που θέλουμε να αποκτήσουμε εδώ και τώρα

Πιστεύω ότι το φθινόπωρο είναι παρεξηγημένο. Θεωρώ ότι είναι μια θαυμάσια περίοδος, όλα όμως επισκιάζονται από τη μελαγχολία που μας πιάνει μετά την καλοκαιρινή περίοδο. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν πολλά πράγματα για να περιμένει κανείς με τη νέα σεζόν. Αν είσαι fashion lover σαν εμάς τότε η εποχή αυτή είναι η τέλεια για να δημιουργήσεις τα πιο fun αλλά και κομψά σύνολα. Ένα ωραίο πουλοβεράκι ή φούτερ, οι γήινες χρωματικές αποχρώσεις του καφέ, μπορντό και πορτοκαλί, τα πρώτα layers που δημιουργείς με τη χρήση jackets και φυσικά η ποικιλία στα διαφορετικά στιλ παπουτσιών είναι από τους λόγους που το φθινόπωρο είναι μια σεζόν που αγαπάμε.

Διάβασε ακόμη: Αυτές είναι οι φθινοπωρινές τάσεις στα παπούτσια. Τα 5 ζευγάρια που είναι η επόμενη αγορά σου

Η περίοδος αυτή είναι η καταλληλότερη για shopping και αυτή που θα καθορίσει την γκαρνταρόμπα σου για τους επόμενους 8 μήνες. Ένα αναπόσπαστο κομμάτι των φθινοπωρινών μας εμφανίσεων; Τα παπούτσια.

 

Προσωπικά, το πρώτο φθινοπωρινό item στη λίστα των αγορών μου είναι ένα stylish ζευγάρι παπούτσια και το πρώτο μέρος στο οποίο θα κοιτάξω είναι η ZARA. Το brand έχει μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια προσφέροντας στιλ παπουτσιών που είτε συμβαδίζουν με τις τάσεις της μόδας, είτε αποτελούν διαχρονική αξία. Πέρα από τις καλές τιμές, λοιπόν, η ZARA έχει επιλογές.

Δες ακόμη: Μπότες: Αυτό είναι το αξεσουάρ της σεζόν σύμφωνα με την Anna Wintour και σου βρήκαμε 10 γιατί ακολουθούμε τις οδηγίες της

Αναζητώντας την επόμενη αγορά της σεζόν, έπεσα στα παρακάτω σχέδια τα οποία είμαι σίγουρη ότι όταν δεις θα θέλεις να τα αποκτήσεις, κι εσύ μαζί με εμένα, εδώ και τώρα.

Tα τέλεια πέδιλα

Δερμάτινα πέδιλα με τετράγωνη μύτη

Tα απόλυτα chelsea boots

Δερμάτινα μποτάκια με λάστιχο

Oι trendy καουμπόικες μπότες

Δερμάτινα μποτάκια σε animal print

Οι πιο fun γαλότσες

Δερμάτινα μποτάκια με φερμουάρ

Τα πιο στιλάτα αρβυλάκια

Δερμάτινα μποτάκια με αγκράφα

Οι απόλυτες ψηλές μπότες

Δερμάτινες μπότες με τακούνι XL

Tα γούνινα παπούτσια (που δεν ήξερες ότι χρειάζεσαι)

Φλατ παπούτσια με συνθετική γούνα

Τα μποτάκια στην πιο fiery απόχρωση

Μποτίνια με καουμπόικο τακούνι

Τα πιο chic μοκασίνια

Δερμάτινα μοκασίνια με κρόσσια και τρουκς

Τα πιο κουλ αθλητικά

Μονόχρωμα sneakers

Οι πιο άνετες γόβες με παχύ τακούνι

Παπούτσια με φαρδύ τακούνι