OUTFITS

Τα outfits που θα χρειαστείς αυτή την εποχή

Ανυπομονούμε για το καλοκαίρι *κυρίως* για να φορέσουμε επιτέλους τα ανάλαφρα φορέματα, τις μακριές ριγέ πουκαμίσες και τις χακί βερμούδες με τα ολόλευκα t-shirt. Όταν όμως έρχεται η στιγμή να διαλέξουμε ρούχα κοιτάμε την ντουλάπα με μισό μάτι και καταλήγουμε στο αγαπημένο μας τζιν σορτς και το crop top που έχουμε λιώσει.

Όχι φέτος. Φέτος θα τιμήσουμε 5 outfits– στολές που με διάφορες παραλλαγές μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και από τα στενά της Αθήνας μέχρι τα σοκάκια της Φολεγάνδρου τον Αύγουστο.

Χρωματιστά φορέματα με έναν ώμο

Λέμε ναι στα χρωματιστά φορέματα (και στα φορέματα γενικότερα) με έναν ώμο ή με off- shoulders κόψιμο, γιατί συνδυάζονται με σανδάλια, μπαλαρίνες αλλά και ψηλές πλατφόρμες για all day looks.

Τζιν- κροπ πουκάμισα

Καλοκαίρι χωρίς απογευματινά ποτά στο κέντρο της πόλης δεν γίνεται, το ίδιο ισχύει και για το συνδυασμό τζιν- κροπ πουκαμίσα. Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ και με τα κατάλληλα αξεσουάρ μεταμορφώνεται σε βραδινό look.

Παντελόνες σε έντονα χρώματα με ριγέ πουκάμισα

Αν πάλι δεν αντέχεις τα τζιν παντελόνια το καλοκαίρι μπορείς να επενδύσεις σε ανάλαφρες παντελόνες, οι οποίες συνδυάζονται εξαιρετικά με t-shirt αλλά και με πουκαμίσες.

A post shared by Marta (@thestylethesaurus) on

Λινή βερμούδα και πουκαμίσα

Το safari look είναι must και αυτό το καλοκαίρι. Πες ναι σε χακί/ μπεζ βερμούδες, οι οποίες συνδυάζονται τέλεια με έντονα κίτρινα, κόκκινα και μπλε χρώματα.

Midi πλισέ φούστα- με t-shirt/ πουκαμίσα

Μην μαζέψεις τις midi πλισέ φούστες σου! Μπορείς να τις φορέσεις και το καλοκαίρι με ένα ωραίο t-shirt ή πουκαμίσα!