OUTFITS

Style Inspo: 4 looks για τις αυγουστιάτικες εξόδους σου

Ο Αύγουστος μπήκε με πολύ άγριες διαθέσεις και μας έδειξε από νωρίς ότι δεν πρόκειται να μας βάλει σε φθινοπωρινό κλίμα άμεσα- όχι τίποτα άλλο για να μην αρχίσουν τα ''καλό χειμώνα'' όσοι έχουν επιστρέψει από τις διακοπές τους! Όταν ανοίγεις, λοιπόν, την ντουλάπα σου τι να διαλέξεις; Να το ζήσεις σαν να είσαι ακόμα στο νησί ή να προσαρμοστείς στις διαθέσεις της πόλης;

Παρακάτω θα βρεις 4 safe, αλλά καθόλου βαρετά looks, τα οποία εντοπίσαμε στο instagram της αγαπημένης μας fashion blogger @collagevintage. Ξεκίνα το scroll down για να πάρεις έμπνευση!

#1 Το ριγέ σύνολο

Φόρα τα ριγέ σου και τις εσπαντρίγιες σου και ζήσε τις βόλτες στου στην πόλη σαν να είσαι ακόμα στα πλακόστρωτα των Κυκλάδων.

A post shared bySara (@collagevintage) on

#2 Το εμπριμέ romper

Το romper είναι ένα κομμάτι- κλειδί που θα σε βγάλει από το δίλημμα φούστα- μπλούζα (και ποια μπλούζα;) ή σορτάσκι- μπλούζα ενώ παράλληλα θα σε κρατήσει δροσερή τις μέρες του καύσωνα.

A post shared bySara (@collagevintage) on

#3 Η παντελόνα με το bra top

Η καλύτερη εποχή για #κοιλίτσαεξω είναι τώρα γιατί το μαύρισμά σου θα αναδειχτεί ακόμα περισσότερο με τα χρώματα που θα φορέσεις.

A post shared bySara (@collagevintage) on

#4 Το λευκό t-shirt και η mini φούστα

Ο πιο safe και αγαπημένος μας συνδυασμός για το καλοκαίρι- συνδύασέ το με χρυσά βραχιόλια και beach hair για το απόλυτο καλοκαιρινό look.

A post shared bySara (@collagevintage) on

Κεντρική φωτογραφία: @collagevintage