OUTFITS

6 outfits από το Gossip Girl που είναι ξανά στη μόδα

Το Gossip Girl είναι μια από τις σειρές που αγαπήσαμε ιδιαίτερα, για πολλούς λόγους· ένας από αυτούς είναι τα ρούχα που φορούσαν οι πρωταγωνίστριες.

Η Serena van der Woodsen, η Blair Waldorf και οι υπόλοιπες ηρωίδες έριχναν έναν πρόχειρο Chanel πάνω τους για φάνε brunch στο Upper East Side και ένα ταπεινό Dolce & Gabbana για να πιουν τα κοκτέιλς σου. Μπορεί να έχουν περάσει 5 (!) χρόνια από τότε που είδαμε για τελευταία φορά τις Blake Lively και Leighton Meester να βολτάρουν στη Νέα Υόρκη με τα φανταστικά τους ρούχα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το στιλ των χαρακτήρων τους έχει ξεπεραστεί. Κάθε άλλο! Όπως θα δεις και παρακάτω τα outfits τους είναι ξανά στη μόδα και ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Ιδανική ευκαιρία για μια επανάληψη των επεισοδίων ώστε να πάρεις ιδέες για τα δικά σου looks.

#1 Οι διαφάνειες

Η Serena τιμούσε ιδιαίτερα τις διαφάνειες, είτε ήταν σε nude αποχρώσεις είτε σε σέξι μαύρες και όπως έχουμε πει πολλές φορές, οι διαφάνειες είναι must και φέτος!

#2 Τα shirt dresses

Τα shirt dresses θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη το καλοκαίρι και μπορείς να το φορέσεις όπως η Blair, με πλατφόρμες και ένα λεπτό ζωνάκι στη μέση για να τονίσεις περισσότερο τη μέση σου.

#3 Το φόρεμα με τα κοψίματα

Καλησπέρα σε ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν που διανύουμε. Τα κοψίματα είναι ξανά εδώ και η Serena, όπως βλέπεις τα είχε ενσωματώσει στις εμφανίσεις της.

#4 Τα σορτς με διχτυωτό καλσόν

Αφήνουμε για λίγο το Upper East Side και χαζεύουμε την Jenny, η οποία λάτρευε τα layers και δεν αποχωριζόταν το διχτυωτό της καλσόν. Και πολύ καλά έκανε!

#5 Οι ζιπ κιλότ

Οι άνετες ζιπ κιλότ είναι ιδανικές για σένα που δεν σου αρέσουν τόσο οι φούστες, συνδυάζονται ιδανικά με ανάλαφρα τοπ, σαν αυτό που φοράει η Serena αλλά και με t-shirt.

#6 Τα βολάν

Και κλείνουμε με τα βολάν, που έχουν κάνει δυναμικό come back και έχουν κατακτήσει και πάλι τις καρδιές μας. Εδώ βλέπουμε την Blair με ένα top που θα φορούσαμε άνετα σήμερα, συνδυασμένο με εμπριμέ φούστα και με απαλό μακιγιάζ. (Αχ, Blair λείπεις!)