OUTFITS

4 συνδυασμοί για το πιο stylish τριήμερο

ImaxTree

Άλλο ένα τριήμερο, μας «χτυπάει» την πόρτα. Άλλη μια αφορμή για ένα μίνι getaway από την πόλη. Λίγος καθαρός αέρας θα σε ξεκουράσει και θα ανανεώσει διάθεση και πνεύμα. Το τι θα πάρεις μαζί σου στο ταξίδι, όμως, μπορεί να σε προβληματίσει. Επειδή αρκετούς προβληματισμούς έχεις ήδη στη ζωή σου, ας είναι το κεφάλαιο «Τι θα φορέσω στο ταξίδι», ένα πιο ανώδυνο.

Βρήκαμε, λοιπόν, για σένα 4 stylish συνδυασμούς για να φορέσεις αυτό το τριήμερο. Είτε φύγεις από την πόλη, είτε όχι, outfits σαν τα παρακάτω θα γίνουν οι εύκολες επιλογές για τις στιγμές που δεν ξέρεις τι να φορέσεις, χωρίς να χρειάζεται να σκεφτείς τι ταιριάζει με τι.

Σύνολα που μπορείς να φορέσεις, όσο ταξιδεύεις, για τις βόλτες σου, ακόμα κι αν μείνεις στη βάση σου. Χωρίς πολλή σκέψη, τα outfits αυτά θα γίνουν τα “go-to” σου για πάντα κομψές εμφανίσεις.

T-shirt + Boyfriend τζιν + Σακάκι

 

Σε oversized γραμμές, ένα σύνολο σαν αυτό, είναι ένας κλασικός συνδυασμός που δε στερείται του στιλ. Ολοκλήρωσε το look με χαμηλά μποτάκια ή ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.

Ψηλόμεσο παντελόνι + Oversized πουλοβεράκι

 

Ένα ψηλόμεσο παντελόνι κάνει τις εμφανίσεις σου να δείχνουν πάντα περιποιημένες. Ένα πουλοβεράκι φορεμένο μέσα από το παντελόνι θα σε κρατήσει ζεστή, χωρίς να χρειαστεί να συμπληρώσεις με ένα πανωφόρι. Ένα λιγότερο ρούχο για να κουβαλάς μαζί σου.

Μίντι λεοπάρ φούστα + Τοπ + Καουμπόικες μπότες

 

Ενέδωσε σε δύο από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν (λεοπάρ print και καουμπόικες μπότες) και δημιούργησε το πιο stylish αλλά και άνετο σύνολο. Επίλεξε ένα τοπ σε μια bold απόχρωση για περισσότερο ενδιαφέρον και φρόντισε το τακούνι από τα μποτάκια να είναι μεσαίου ύψους για να μπορείς να περπατάς με άνεση, για ώρες.

Φλοράλ φόρεμα + Αθλητικά παπούτσια + Statement σκουλαρίκια

 

Ένα φλοράλ print «φωνάζει» άνοιξη, ενώ ένα ρούχο σαν το φόρεμα είναι η πιο γρήγορη λύση για ένα κομψό σύνολο. Συνδύασε με αθλητικά παπούτσια που θα σου προσφέρουν άνεση και με ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια για να απογειώσεις ακόμη περισσότερο το look σου.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree