ΓΑΜΟΣ

Η νέα τάση στα νυφικά, θέλει ombre στιλ

Τα νυφικά φορέματα που βλέπουμε κυρίως σε παραδοσιακούς γάμους είναι ολόλευκα ή ιβουάρ, έχουν λεπτομέρειες με κρυστάλλους, πέρλες και δαντέλες- κοινώς, είναι η safe και λίγο βαρετή επιλογή, που δεν σε κάνει να ξεχωρίζεις από τις υπόλοιπες νύφες.

Αν, λοιπόν, δεν θέλεις να είσαι #άλλη_μια_νυφούλα τυλιγμένη σε λευκά τούλια και ιβουάρ σατέν υφάσματα ήρθε η ώρα να χαζέψεις τα παρακάτω νυφικά φορέματα σε ombre χρωματισμούς. Μια βόλτα από το instagram και τα hashtags #ombreweddingdress και #dipdyeweddingdress αρκεί για να σε πείσει να δοκιμάσεις αυτή την υπέροχη τάση στα νυφικά, η οποία σου επιτρέπει να βάλεις χρώμα στο φόρεμα χωρίς να χάσει το νυφικό του χαρακτήρα.

#1 Τριανταφυλλί ροζ

Το τριανταφυλλί ροζ είναι ιδανική επιλογή για ανοιξιάτικο γάμο- φαντάσου μόνο πως θα ταιριάζει με ένα υπέροχο στεφάνι με φρέσκα λουλούδια στα μαλλιά σου. Τόλμησε να το συνδυάσεις με παπούτσια σε έντονο χρώμα για ακόμα πιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

A post shared by Kaela Bridal (@kaelabridal) on

#2 Διακριτικό ροδακινί

Οι ροδακινί αποχρώσεις μπορεί να φαίνονται βαρετές ΑΛΛΑ όταν συνδυαστούν με χρυσές λεπτομέρειες μεταμορφώνονται αυτόματα σε κομψές και παραμυθένιες. Χαλαρές μπούκλες, χρυσές βέργες στο χέρι, απαλό μακιγιάζ με έντονα χείλη και μια εντυπωσιακή ανθοδέσμη αρκούν για να συνοδεύσουν αυτό το νυφικό.

#3 Dusty γαλάζιο

Για σένα που λατρεύεις το μπλε, αλλά θέλεις μια πιο διακριτική απόχρωση το dusty γαλάζιο είναι αυτό που ψάχνεις- ιδανικό για καλοκαιρινούς αλλά και φθινοπωρινούς γάμους, αυτό το χρώμα συνδυάζεται εξαιρετικά με ασημένιες λεπτομέρειες. Μια χαλαρή πλεξίδα, ένα έντονο κραγιόν συνδυασμένο με εντυπωσιακό cat eye θα αναδείξουν το χρώμα του φορέματός.

#4 Έντονο πράσινο

Το πράσινο είναι από μόνο του εντυπωσιακό χρώμα, συνδυάζεται άψογα με ασημένιες και χρυσές λεπτομέρειες οπότε μην φοβηθείς να βάλεις metallics γόβες και λάμψεις στο μακιγιάζ σου. Προτίμησε μια ανθοδέσμη σε ουδέτερες αποχρώσεις με πρασινάδες ώστε να κομποζάρει με το φόρεμα χωρίς να το ”καταπίνει”.

#5 Διακριτικό φούξια

Λέμε ναι στο διακριτικό φούξια γιατί συνδυάζεται υπέροχα με αγριολούλουδα στα μαλλιά και μακιγιάζ σε nude αποχρώσεις ενώ παράλληλα ταιριάζει γάντι σε γάμο που γίνεται σε νησί- γιατί αν πας με γαλάζιο θα γίνεις ένα με τα χρώματα της εκκλησίας.

#6 Έντονη ματζέντα

Σε περίπτωση που θέλεις να το ζήσεις, ο Christian Siriano προτείνει νυφικό με τούλινη φούστα σε έντονη ματζέντα. Ιδανικό χρώμα για καστανές, που συνδυάζεται τέλεια με απαλές περλέ αποχρώσεις στο μακιγιάζ.

A post shared by Christian Siriano (@csiriano) on

#7 Παστέλ ροζ

Το παστέλ ροζ δεν γίνεται να λείπει από τη λίστα- είναι το ιδανικό χρώμα για σένα που θέλεις ελάχιστο χρώμα, ίσα να σπάει το βαρετό λευκό. Συνδυάζεται τόσο με ψυχρές ασημένιες αποχρώσεις όσο και με εντυπωσιακές χρυσές, για πιο grande αποτέλεσμα.

#8 Γοργονέ γαλάζιο

Τι να πω; Η φωτογραφία τα λέει όλα. Εντυπωσιακό γοργονέ γαλάζιο, έντονη ματζέντα στα λουλούδια και στα χείλη και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο.

#9 Εντυπωσιακό κόκκινο- πορτοκαλί

Φθινοπωρινός γάμος με υπέροχες κόκκινες και πορτοκαλί αποχρώσεις στο νυφικό και το στολισμό. Για να απογειώσεις τις αποχρώσεις, παίξε με bronze χρώματα στο μακιγιάζ και στα αξεσουάρ και να’σαι σίγουρη ότι θα είσαι μια αξέχαστη νύφη.

#10 Ουράνιο τόξο

Αν πάλι σου αρέσουν όλα τα χρώματα, τόλμησε το ουράνιο τόξο. Γιατί όχι; Δες πόσο όμορφο και ρομαντικό είναι το αποτέλεσμα!

Κεντρική φωτογραφία: alex.tome