STREET STYLE

5 street style σύνολα με φούστες για τις μέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις

ImaxTree

Σαν γυναίκα με μεγάλη περιφέρεια, είμαι από τους ανθρώπους που δεν τους ταιριάζουν όλων των ειδών οι φούστες. Σύμφωνα με τον σωματότυπό μου δηλαδή, γνωρίζω πλέον καλά ότι η φούστα που θα επιλέξω να φορέσω πρέπει να έχει δύο χαρακτηριστικά: να είναι σε Α ή "skater" γραμμή και να μην ξεπερνάει σε μήκος το γόνατο.

Δες ακόμη: Οι καλύτερες μίντι φούστες στο Instagram και 5 στιλάτα σχέδια για να βάλεις στην ντουλάπα σου

Ξέρω ότι αυτό δεν ισχύει για όλες τις γυναίκες, -δεν έχουν όλες τους ενδυματολογικούς περιορισμούς που έχω εγώ- και ξέρω ακόμη καλύτερα ότι φέτος αυτό το ρούχο και συγκεκριμένα οι μίντι φούστες είναι ένα που «παίζει» πολύ στις εμφανίσεις των γυναικών. Τι σου προτείνω, λοιπόν: αν έχεις βρεις το στιλ φούστας που σου ταιριάζει περισσότερο, να το επιλέγεις συχνότερα αλλά να μην περιοριστείς απαραίτητα σε αυτό το ύφος μονάχα.

Διάβασε επίσης: 5 διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις την καρό φούστα σου

Ακόμη κι αν εγώ με το συγκεκριμένο item δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να πειραματιστεί παραπάνω (αυτό είναι δικό μου «κόλλημα» ή καλύτερα ανασφάλεια), δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να το κάνεις εσύ.

Σαφέστατα αν έχεις ένα αγαπημένο στιλ φούστας τότε σίγουρα πρέπει να «ενδίδεις» σε αυτό περισσότερο από τα άλλα, αλλά δεν έχεις τίποτα να χάσεις από το να μπεις σε ένα κατάστημα ρούχων και να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό. Μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα. Φυσικά, θα σου πρότεινα πριν το κάνεις αυτό, να ρίξεις μια ματιά στα παρακάτω εξαιρετικά street style σύνολα που περιλαμβάνουν φούστα και να δεις τα διαφορετικά στιλ που υπάρχουν εκεί έξω, πριν υποκύψεις στην επόμενή σου αγορά.

ImaxTree

ImaxTree

Παίξε με φούστες σε διαφορετικά και πιο ιδιαίτερα υφάσματα.

ImaxTree

ImaxTree

Mια φούστα σε bold απόχρωση θα δώσει πόντους στιλ στο σύνολό σου χωρίς να προσπαθήσεις πολύ.

ImaxTree

ImaxTree

Μια ασύμμετρη φούστα, σε κοντό ή μάξι μήκος, έχει πάντα ενδιαφέρον. Αν βρεις μια σε μίντι μήκος φρόντισε να τη συνδυάσεις με ψηλές μπότες. Ο τέλειος συνδυασμός.

ImaxTree

ImaxTree

Μια τζιν φούστα είναι διαχρονική. Ταιριάζει φανταστικά με πουλοβεράκια, ενώ με το κατάλληλο styling μπορεί να φορεθεί και βράδυ ή σε μια επίσημη περίσταση.

ImaxTree

ImaxTree

Oι patent φούστες (aka λουστρίνι) αποτελούν τάση τα τελευταία 2 χρόνια και μια με βολάν θα αποδώσει το πιο στιλάτο σύνολο ακόμα κι αν το συνδυάσεις με t-shirt.

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree