SHOPPING

Τα καλύτερα ολόσωμα μαγιό της αγοράς

​Λίγες εβδομάδες έμειναν μόνο μέχρι να μπει για τα καλά το καλοκαίρι και οι πιο θαρραλέες έχουν κάνει ήδη τα πρώτα τους μπάνια στη θάλασσα. Είτε ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, είτε περιμένεις τις πιο ζεστές μέρες πρέπει να σιγουρευτείς πως έχεις διαλέξει το κατάλληλο μαγιό​.

Ένα ολόσωμο μαγιό δείχνει θηλυκό και sexy, γιατί αφήνει λίγα σημεία του σώματός σου εκτεθειμένα και περισσότερα στη φαντασία. Ταιριάζει σε γυναίκες με πιο αθλητικό σώμα με μεγαλύτερες πλάτες, ενώ μπορείς να τα επιλέξεις αν θέλεις να αναδείξεις το μπούστο σου ή να καλύψεις την κοιλίτσα σου αν δε νιώθεις άνετα.​

Για όσες γυναίκες έχουν μεγάλο στήθος τα ολόσωμα μαγιό που δένουν στο λαιμό ή έχουν σουτιέν με μπανέλα είναι ιδανικά.

Μαύρο Yamamay

Πετρόλ ντραπέ Calzedonia

 

​​Ροζ V-Destination

 

Με μπανέλα Oysho

 

Με δέσιμο στο λαιμό Maaboo

 

Για όσες έχουν παραπάνω κιλάκια στην περιοχή της κοιλιάς μπορούν εύκολα να τα καμουφλάρουν είτε φορώντας μαγιό που το κάτω μέρος είναι σκουρόχρωμο, είτε τραβώντας την προσοχή στο πάνω μέρος με έντονα prints και χρώματα.

Γκρι ντραπέ Calzedonia 

 

Ντεγκραντέ που δένει στο λαιμό Lila Lekka

 

Στράπλες Lila Lekka

 

Στράπλες με σχέδια Calzedonia

 

​Για τα κορίτσια με μικρό στήθος, τα βολάν, τα μεγάλα v και οι λεπτομέρειες γύρω από το στήθος θα χαρίσουν έξτρα πόντους.

Denim Yamamay

 

Στράπλες με βολάν Tezenis

Πολύχρωμο Mon a Mer

 

Μαύρο με βολάν Oysho

 

Με κοψίματα και λεπτομέρειες γύρω από το στήθος  Sugarfree

 

​Τα αθλητικά σώματα είναι αυτά που μπορούν εύκολα να φορέσουν τα περισσότερα κοψίματα με τα καλύτερα φυσικά να είναι αυτά που κλείνουν το λαιμό και τονίζουν τις πλάτες, τα απλά κλασσικά και αυτά με τον έναν ώμο.

Λευκό Yamamay

 

Πολύχρωμο με κλειστό στο λαιμό Shiwi

 

Μονόχρωμο Sugarfree

 

Με έναν ώμο Oysho

 

Για τις μικροκαμωμένες σιλουέτες, τα λεπτεπίλεπτα μαγιό είναι τα ιδανικά. Οι λεπτές τιράντες, τα έντονα χρώματα και αυτά που μοιάζουν με μπικίνι είναι αυτά που κολακεύουν περισσότερο.

Mε φλαμίνγκο Tezenis

 

Μονόχρωμο με λεπτές τιράντες MaaBoo

 

Με λαχούρια και κοψίματα Oysho

 

​Με έντονα χρώματα Sugarfree