ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Τα καλύτερα μαύρα μαγιό της αγοράς

Καλοκαίρι σημαίνει μαγιό και είναι η στιγμή να διαλέξεις το δικό σου που θα πάρεις μαζί στις διακοπές. Ιδιαίτερα φέτος το μαύρο χρώμα έχει την τιμητική του. Υπολόγισε το budget σου και βγες για shopping. Ανάλογα με τον σωματότυπό σου, μπορείς να κινηθείς αναλόγως.

”Αχλάδι”

Λεπτοί ώμοι και μέση, αλλά με πιο μεγάλη περιφέρεια. Τα μαγιό που σου ταιριάζουν είναι αυτά που εστιάζουν τα βλέμματα στο πάνω μέρος του σώματος. Απόφυγε όσο το δυνατόν τα μπικίνι με κορδονάκια και μην φορέσεις brazilian. Αν πάλι αγαπάς τα ολόσωμα προτίμησε κάποιο με φραμπαλά ή κάποιο σχέδιο στο πάνω μέρος.

 

Μπικίνι με κλειστό τοπ V-estination

 

Στράπλες με κοψίματα Mon A Mer 

”Μήλο”

Το σώμα αυτό έχει πιο φαρδείς ώμους, κοιλιά και περιφέρεια, αλλά με λεπτά πόδια. Προτίμησε μπικίνι με κορδονάκι στο πλάι που είναι χαμηλόμεσο, συνδυασμένο με ένα απλό τριγωνάκι. Το ολόσωμο που είναι καλή επιλογή, αλλά φρόντισε να έχει κάποιο ζωνάκι ή κάποιο σχέδιο, αφού θα κόβει την μέση σου και καλύπτει την κοιλιά.

Ολόσωμο με βολάν στο στήθος Oysho

Bikini top Triumph mix&match και σλιπάκι Triumph mix & match tanga

”Κλεψύδρα”

Αυτό σημαίνει πως οι αναλογίες σου είναι συμμετρικές, με ίδιο άνοιγμα περιφέρειας- ώμων και λεπτή μέση. Μπορείς να φορέσεις όποιο μαγιό θέλεις και μάλιστα μπορείς να τολμήσεις τα μαγιό pin up.

 

Ολόσωμο κλειστό μπροστά Adidas

 

Με ψηλόμεσο σλιπ Calzedonia

”​Petite”

Τα ολόσωμα με βαθύ άνοιγμα και τα μπικίνι που είναι ψηλόμεσα είναι αυτά που θα δώσουν ύψος.

 

Με κόμπο και βαθύ ντεκολτέ  Zara

Με ψηλόμεσο σλιπ και βαθύ ντεκολτέ στο τοπ Yamamay τοπ και σλιπ

”Αθλητικό”

Ο αθλητικός σωματότυπος δεν έχει έντονη μέση, ενώ οι πλάτες και η περιφέρεια έχουν την ίδια έκταση. Τα μονοκίνι είναι ιδανικά γιατί δημιουργούν την ψευδαίσθηση την καμπύλης στη μέση σου. Κι αυτά με τον ένα ώμο είναι μία καλή εναλλακτική.

 

Με διαφάνεια Ekaterini V

 

Με σχέδιο που κόβει στη μέση Adidas

Μεγάλο ή μικρό στήθος

Αν έχεις μεγάλο στήθος καλό θα ήταν να αποφύγεις τα στράπλες. Τα μαγιό που δένουν στο λαιμό και αυτά που είναι σε στιλ σουτιέν είναι τα ιδανικά. Αν έχεις μικρό στήθος και θέλεις να το ”ενισχύσεις” τα κρόσσια και οι φραμπαλάδες είναι η σωστή επιλογή.

 

Μπικίνι SunSet.Go

 

Με βαθύ ντεκολτέ V-Destination

 

Yamamay τύπου σουτιέν και σλιπ