ΟΣΚΑΡ

Το στιλιστικό μυστικό της Kirsten Dunst που αξίζει να ακολουθήσεις

Στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ θα έλεγε κανείς ότι κάθε χρόνο γίνεται  ένα επικό battle μεταξύ σχεδιαστών, μοντέλων, ηθοποιών, make up artists, κομμωτών και στιλιστριών. Ποια θα φορέσει το πιο όμορφο φόρεμα, το πιο εντυπωσιακό διαμαντένιο κολιέ και ποια θα πάρει στιλιστικό ρίσκο αυτή τη σημαντική μέρα είναι μερικά από τα ερωτήματα που μας απασχολούν.

Και μετά έρχεται η Kirsten Dunst, η γυναίκα που έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στο κόκκινο χαλί χωρίς καν να προσπαθήσει. Στην 89η τελετή των Όσκαρ εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα, από τον οίκο Dior το οποίο συνδύασε με μαύρες γόβες. Ας σταματήσουμε εδώ όμως για να σχολιάσουμε το απλό αλλά υπέρ-κομψο παπούτσι που διάλεξε, το οποίο είχε φορέσει ξανά πριν 10 χρόνια. Όχι, τίποτα άλλο για να μην νομίζουμε ότι είναι κακό να φοράς ξανά σε επίσημη τελετή το ίδιο ρούχο/ αξεσουάρ.

© Getty Images / Ideal Image

Η Kirsten βέβαια μας έχει συνηθίσει στην ανακύκλωση των ρούχων, πριν λίγο καιρό μάλιστα έκανε μια εμφάνιση με ένα vintage φόρεμα Christian Lacroix που είχε βάλει στα Όσκαρ το 2004. Τώρα επέλεξε να φορέσει ξανά τα ίδια παπούτσια, που είχε φορέσει το 2007 στο Met Gala.

Θα μου πεις γιατί σε σοκάρει αυτή η απόφαση, με τόσα ρούχα που περνάνε από τα χέρια τους είναι λογικό να μην φοράνε ξανά τα ίδια, ωστόσο αυτή η κίνηση της Kirsten αποδεικνύει ότι όλα είναι στο μυαλό μας και όποια θέλει να φορέσει ξανά κάτι, μπορεί.

© Getty Images / Ideal Image

 

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image