STYLE

Tropical: Αυτή είναι η πιο hot τάση του καλοκαιριού

Το φετινό καλοκαίρι είναι η χρονιά των πιο fun τάσεων. Από την τάση του neon (στη μόδα και την ομορφιά), τις ενδιαφέρουσες και bold αποχρώσεις που προσφέρουν μοναδικά summer looks μέχρι και τα trends που φωνάζουν «καλοκαιρινές διακοπές», όπως τα tropical prints. Μια ματιά στις διεθνείς πασαρέλες αλλά και τα προφίλ των μεγαλύτερων influencers του κόσμου θα σε πείσουν να τα εντάξεις στην καθημερινότητά σου.

Ρούχα, αξεσουάρ, fashion και beauty items «ντύνονται» με τεράστια φύλλα από κοκκοφοίνικες, τροπικά λουλούδια, εξωτικά πουλιά και φρούτα, σε έντονα χρώματα, προσφέροντας στις εμφανίσεις σου πολυτέλεια, glam και αβίαστη κομψότητα.

Από τις δημιουργίες που προσφέρουν οι σχεδιαστές μόδας, μέχρι την beauty ρουτίνα σου, εμείς, κάναμε την έρευνά μας και συγκεντρώσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες fashion και beauty επιλογές (εντός και εκτός παραλίας) οι οποίες αποδεικνύουν στην πράξη ότι η τάση των tropicals δεν είναι μόνο για τουρίστες αλλά και για high-end fashion lovers σαν εμάς.

Statement σκουλαρίκια

Επιχρυσωμένα σκουλαρίκια σε σχήμα πουλιών, Katerina Psoma

Ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια είναι ο πιο διακριτικός και στιλάτος τρόπος να εντάξεις την τάση αυτή στις εμφανίσεις σου. Ένα λευκό φόρεμα, ένας ψηλός κότσος κι αυτά τα σκουλαρίκια και θα έχεις το πιο κομψό tropical look.

Multitask Λάδι Περιποίησης

Το πιο exotic πολυχρηστικό λάδι του φετινού καλοκαιριού είναι σίγουρα αυτό. Το Tropical Monoi της Hei Poa είναι/ πρέπει να γίνει το must have του νεσεσέρ σου αν θέλεις να δηλώνεις #tropicaladdict.  Με σύνθεση με περιεκτικότητα τουλάχιστον 90,3% αγνού λαδιού Monoi Ταϊτής (Pure Monoi Oil) μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε όλο το σώμα σου, στα μαλλιά σου, μιας και έχει ευεργετικές ιδιότητες, ακόμη και για να δημιουργήσεις λάμψεις στο μακιγιάζ σου ή για μασάζ. Το άρωμά του θυμίζει κοκτέιλ από τροπικά και φρουτώδη αρώματα: ένας συνδυασμός από παγωμένη καρύδα, ανανά, φρούτα του πάθους, tiaré, και μία δόση βανίλιας. Τι άλλο θέλεις;

Πουκαμίσα

Oversized πουκαμίσα, F.R.S for Restless Sleepers

Μπορείς να συνδυάσεις άνεση και στιλ μαζί, φορώντας μια αέρινη πουκαμίσα που μπορεί να φορεθεί και σαν φόρεμα, αλλά και σαν τοπ. Μία σε tropical μοτίβο που διαθέτει bold και άκρως αισθησιακές αποχρώσεις, να είσαι σίγουρη, πως θα απογειώσει τα summer looks σου.

Φόρεμα

Μίντι φόρεμα με τρόπικαλ print, Patbo

Η απόδειξη ότι ένα φόρεμα σε tropical print είναι τρομερά κομψό. Ένα μίντι καλοκαιρινό φορεματάκι που εκπέμπει “Aμαζόνιος vibes” είναι η επιτομή της κομψότητας. Συνδύασε με gladiator σανδάλια και θα υιοθετήσεις την τάση αυτή άψογα.

Λάδι Monoi για μαύρισμα

 

Tropical girls και βαθιά μαυρισμένη επιδερμίδα πάνε παρέα. Με άρωμα καρύδας και και SPF6 για προστασία από τον ήλιο το Tahiti Monoi Oil Coco Spray της Hei Poa προσφέρει βαθύ μαύρισμα, ενώ παράλληλα, ενυδατώνει και τρέφει το δέρμα, αφήνοντας ένα απαλό άρωμα και παράλληλα προστατεύει από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA και UVB. Δεν έχει συντηρητικά, χρωστικές ή paraben.

Πετσέτα θαλάσσης

Πετσέτα θαλάσσης με τρόπικαλ τύπωμα, Sun of a Beach

Για τις πιο stylish εμφανίσεις στην παραλία, δε γίνεται να μην έχεις μια πετσέτα θαλάσσης που να «φωνάζει» καλοκαίρι. Μπορείς μάλιστα να ταιριάξεις το μαγιό σου με την πετσέτα σου και να δημιουργήσεις το πιο fun beachwear σύνολο.

Σαγιονάρες

Διχαλωτές σαγιονάρες με tropical print, Havaianas

Υπήρχε περίπτωση να μην υπάρχουν οι σαγιονάρες στη λίστα μας; Είναι εξάλλου το απόλυτο καλοκαιρινό item. Σαγιονάρες φοράμε συνέχεια στις διακοπές μας κι ένα tropical τύπωμα είναι ο πιο εύκολος τρόπος να υιοθετήσεις αυτή την τάση.

Άρωμα

Last but not least. Το Sensualité Idyllique eau de toilette από τη  Hei Poa είναι ίσως το πιο θηλυκό από όλη τη σειρά αρωμάτων του brand. Συμβολίζει τον συνδυασμό της ειδυλλιακής ζεστασιάς με τις εκρηκτικές τροπικές νότες του αρώματος. Η τέλεια ισορροπία μεταξύ λεμονιού και άνθους tiare που θα σε βάλει σε #tropicalmood.

Μερικά βασικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της Hei Poa που πρέπει να ξέρεις:

* Είναι ένας φυσικός θησαυρός από ευεργετικές ιδιότητες για την επιδερμίδα και τα μαλλιά

* Σύνθεση με περιεκτικότητα τουλάχιστον 90,3% αγνού λαδιού Monoi Ταϊτής (Pure Monoi Oil)

* Χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρωστικές.

* Χωρίς paraben

* Χρήση για όλο το χρόνο

Ενημερώσου για τη γκάμα των προϊόντων στο www.heipoa.gr, καθώς και για τα σημεία πώλησης στο http://www.heipoa.gr/locations.php

Tag us: @heipoa.gr

Spread the news: #heipoagr #summerinabottle

Κεντρική Φωτογραφία: Imaxtree