ΕΣΩΡΟΥΧΑ

Αγάπησε το σώμα σου φορώντας εσώρουχα που σε κάνουν να νιώθεις ο εαυτός σου

Δεν είναι πάντα εύκολο να είσαι ο εαυτός σου. Είτε γιατί δεν πιστεύεις απόλυτα σ' αυτόν ή απλά γιατί η σημερινή πραγματικότητα παράγει τα ίδια πρότυπα ξανά και ξανά, με αποτέλεσμα να μπαίνεις κι εσύ ασυνείδητα σε μια λάθος λογική προτύπων. Σε αυτό έχουν συμβάλλει τα social media, οι τάσεις της μόδας και διάφοροι άλλοι παράγοντες.

Ωστόσο, ακόμα και αν η μόδα βοηθάει κάπως στο να δημιουργεί απομιμήσεις παρόμοιων προσωπικοτήτων, έχει ένα καλό: σε βοηθάει να εκφραστείς μέσα από τις εμφανίσεις σου. Αν μπορείς να καταφέρεις να το κάνεις αυτό, μέσα από το στιλ σου, τότε είσαι σε πολύ καλό δρόμο.

Υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν γι’ αυτή την αντίληψη και που υποστηρίζουν την φιλοσοφία αυτή. Από role models μέχρι και brands, τελευταία, η ανάγκη της προσωπικής έκφρασης, είναι πιο κρίσιμη από ποτέ.

Την ίδια φιλοσοφία έχει και η Yamamay και η πρόσφατη συλλογή της έχει ξεκάθαρα αυτό το μήνυμα. Το ταξίδι στη νέα σεζόν της Yamamay ξεκινά με τη BASIC COLLECTION όπου, χάρη σε όλα τα κλασικά και τα καινοτόμα στοιχεία των προϊόντων της, έχει την ευκαιρία να ευαισθητοποιήσει τη σύγχρονη γυναίκα ώστε να ξανασυστηθεί με το σώμα της, ν’ ανακαλύψει νέες πτυχές της προσωπικότητάς της, ν’ αποδεχθεί τον εαυτό της, με τα θετικά και τα αρνητικά του, και να αγαπήσει τη μοναδικότητά της.  

Η Yamamay, υπηρετώντας πιστά αυτή τη μοναδικότητα, εφαρμόζει την τεχνογνωσία της σε μια ευρεία γκάμα εξαιρετικά καινοτόμων προϊόντων, με κορυφαίες επιδόσεις και προάγει το μήνυμα ότι η θηλυκότητα και η ομορφιά πηγάζουν πρωτίστως από την αρμονία με το σώμα μας.

Πρώτη στάση στο #MyConfidentBeauty όπου για τη νέα σεζόν εκπροσωπείται επάξια από μια γυναίκα που υπήρξε πρότυπο ομορφιάς και αυτοπεποίθησης και σήμερα γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει θηλυκότητα.

H Eva Herzigova

 

Πρόκειται για ένα από τα πιο διάσημα και αναγνωρισμένα μοντέλα στον κόσμο, που βρίσκεται σε τέλεια αρμονία με το σώμα της ενώ διαθέτει αυθεντική και αδιαμφισβήτητη γοητεία. Η Eva παρουσιάζει για την αρχή της νέας σεζόν τρεις νέες σειρές, μείξη καινοτομίας και αισθησιασμού σε τόνους του λευκού, του μεταξιού και του μαύρου.

SILK TOUCH: Η «αειθαλής» γοητεία του μεταξιού, απαλότητα και λάμψη με tops σε θεαματικούς συνδυασμούς

ORCHIDEA: Άνετη, εκλεπτυσμένη και απαλή σειρά με τολμηρή και ρομαντική δαντέλλα.

ALTHEA: Ο σύγχρονος γεωμετρικός σχεδιασμός σε 5 μοντέλα για οποιοδήποτε σωματότυπο.

Κάπως έτσι, η ιδέα μεγαλώνει και εμπλουτίζεται… και η Yamamay βάζει στόχο να γίνει η φίλη όλων των γυναικών, εξηγώντας πώς η κάθε γυναίκα, μπορεί να έρθει σε αρμονία με το σώμα της και να νιώσει αυτοπεποίθηση με το δικό της τρόπο. Να αναλύσει λεπτομερώς το «πώς» η Yamamay μπορεί να παρέχει αυτή την ευχάριστη αίσθηση ευεξίας και άνεσης, διατηρώντας πάντοτε τη θηλυκότητά της στο έπακρο.

ΥΑΜΑΜΑΥ IS YOU

Ένα νέο ταξίδι σε δύο στάδια όπου πέρα από την «κατανόηση των βασικών σε 2 λεπτά» συλλέγει μαρτυρίες και από την πλευρά εκείνων που επινόησαν τη συλλογή και από εκείνες που τη φορούν κάθε μέρα.

Μέσα από μια σειρά εικόνων και βίντεο με πρόσωπα και δηλώσεις σχεδιαστών, stylists, μόδιστρων, όλων όσων εργάζονται στην εταιρεία καθημερινά για τη δημιουργία της βασικής συλλογής της Yamamay, θα εξηγηθεί η συλλογή αυτή δημιουργήθηκε χάρη στην συνεχή έρευνα και την καινοτομία και πάντοτε με πρωταρχικό στόχο την ευεξία της γυναίκας.

Θα αξιολογηθεί η διάρκεια ζωής του προϊόντος: από την έμπνευση για το σχεδιασμό, μέχρι την υλοποίηση και τις προσαρμογές, ενώ συγχρόνως θα μεταδοθεί το πάθος και η τεχνογνωσία σχετικά με τη δημιουργία της πληρέστερης συλλογής του είδους, στην αγορά.

Η ιστορία εξελίσσεται με την εμφάνιση και τις μαρτυρίες 6 καθημερινών γυναικών που έχουν χρησιμοποιήσει πραγματικά τα προϊόντα Yamamay. Με μια ειλικρινή και προσωπική αφήγηση, ανοίγουν τις καρδιές τους, και μιλούν για τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες τους. Πώς τις ξεπέρασαν επιτυγχάνοντας πλήρη επίγνωση του εαυτού τους, και πώς η Yamamay είχε τη δυνατότητα να τις βοηθήσει προσφέροντάς τους ακριβώς το προϊόν που χρειάζονταν.

Φωτογραφίες και δηλώσεις τους θα δημοσιευτούν στα social media, όπου η κάθε μία θα μιλήσει για το τι σημαίνει για εκείνη να είναι «Basic».

 

Η Yamamay επέλεξε έξι διαφορετικές γυναίκες τόσο σωματικά όσο και πνευματικά:

 

Chiara Ferretti: γεννημένη στην Τοσκάνη και σκηνοθέτης στο επάγγελμα, μια ντελικάτη παρουσία παρά το πλούσιο μπούστο της.

 

Eva Lavigna: Ιταλο-Νιγηριανή φοιτήτρια, λάτρης της μουσικής μια επίκαιρη millennial, που εκφράζει τη σημερινή κοινωνία με κομψό και καλλίγραμμο σώμα.

 

Anita Lorusso: με καταγωγή από την Απουλία, είναι επαγγελματίας χορεύτρια, πεισματάρα, εναλλακτική και υπερήφανη.

 

Ella Donghia: Νότιο-Ιταλίδα από την Καλαβρία, της αρέσει να ταξιδεύει και να ασχολείται με τα κοινωνικά δρώμενα. Αξιαγάπητη και δυνατή, σε ψηλό σώμα με χυμώδεις αναλογίες.

 

Valentina Bissoli: Βενετσιάνα μοντέλο, παθιασμένη με τα ταξίδια και την αστρονομία με λεπτό σώμα και πλούσιο στήθος, ερωτευμένη με τη Yamamay από την πρώτη στιγμή.

 

Micole Cecchetti: 27 ετών, αισθητικός, χαρούμενη και ειλικρινής. Με πληθωρικό μπούστο και καμπύλες, είναι μια νέα γυναίκα με ενεργητικό ταπεραμέντο.

Ανακάλυψε περισσότερα στο yamamay.com