GIGI HADID

Η νέα συλλογή γυαλιών της Gigi Hadid με τη Vogue eyewear εμπνέεται από την Νέα Υόρκη

Λατρεύουμε να την βλέπουμε, όπου κι αν βρίσκεται η Gigi Hadid. Είτε περπατάει στην πασαρέλα κάποιου λαμπερού fashion show ή απλά στους δρόμους της Νέας Υόρκης, παρέα με τα υπόλοιπα μοντέλα/φίλες της.

Εκεί όμως που την απολαμβάνουμε περισσότερο, είναι σε μια φωτογράφηση μόδας. Είτε αφορά κάποια διαφημιστική καμπάνια ή φωτογράφηση περιοδικού, η Gigi Hadid ξέρει πώς να ποζάρει μπροστά στον φακό. Μια εικόνα διαρκεί περισσότερο εξάλλου, και έτσι έχουμε την ευκαιρία να την βλέπουμε ξανά και ξανά, αναλύοντας κάθε πόζα, κάθε βλέμμα που προσφέρει. Διπλή η απόλαυση, λοιπόν, σε αυτή την περίπτωση, γιατί η τελευταία της φωτογράφηση αφορά την καμπάνια γυαλιών που έχει σχεδιάσει. Έτσι, μπορούμε να δούμε όχι μόνο την ίδια αλλά και την αισθητική της μέσα από την συλλογή αυτή.

Η Gigi Hadid συνεργάζεται για ακόμη μια φορά με το brand, Vogue Eyewear για μια νέα συλλογή γυαλιών ηλίου. Η τρίτη συλλογή, σε αριθμό, είναι εμπνευσμένη από την αγαπημένη πόλη του μοντέλου: τη Νέα Υόρκη.

 

 

Το «Μεγάλο Μήλο» είναι η πηγή έμπνευσης των σχεδίων της συλλογής, λοιπόν, και δημιουργεί γυαλιά ηλίου και οράσεως τα οποία έχουν άλλοτε ένα πιο φουτουριστικό χαρακτήρα και άλλοτε μια πιο ρετρό αισθητική.

 

 

Τα ονόματα εμπνευσμένα από δρόμους και αξιοθέατα της μεγαλούπολης προσφέρουν μια έξτρα δόση αυθεντικότητας στην stylish συλλογή.

 

Για την καμπάνια, η Hadid ποζάρει στον φακό των Inez & Vinoodh φορώντας τα γυαλιά της συλλογής.

 

 

 

Με φόντο τα φώτα και τα κτίρια της πανέμορφης πόλης, η Gigi αλλά και το διάσημο δίδυμο των φωτογράφων προσφέρουν μια άκρως ατμοσφαιρική καμπάνια.

Για να μάθεις περισσότερα για την συλλογή, μπες εδώ.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/vogueeyewear/