STREET STYLE

Τζιν φούστα: 5 τρόποι να φορέσεις το πιο hot item της σεζόν

Ξέχνα τα σορτσάκια (καλά, όχι τελείως) γιατί η τζιν φούστα είναι εδώ, φουλ ανανεωμένη σε διάφορα χρώματα και κοψίματα έτοιμη να ενσωματωθεί στα καλοκαιρινά μας outfits. Αν, λοιπόν, δεν ξέρεις πώς να τη συνδυάσεις τσέκαρε τις παρακάτω 5 ιδέες που κάνουν θραύση στο street style.

#1 Με πουκάμισο

Το πουκάμισο μπορεί να σου φαίνεται βαρετό ΑΛΛΑ αν κουμπώσεις τα μισά κουμπιά, το κατεβάσεις ώστε να το κάνεις off- shoulder και το συνδυάσεις με την ξεβαμμένη τζιν φούστα σου θα έχεις δημιουργήσει ένα από τα πιο sexy looks της σεζόν.

#2 Με σακάκι και μαρινιέρα

Μια αρκετά safe αλλά καθόλου βαρετή επιλογή- η τζιν φούστα κομποζάρει εξαιρετικά με τη μαρινιέρα και αναβαθμίζεται σε πιο σοβαρό look με ένα σακάκι και ankle boots.

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

#3 Με λευκό t-shirt

Το πιο απλό και casual look μεταμορφώνεται με συνοπτικές διαδικασίες σε all day look με μια mini bag. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός σου επιτρέπει να παίξεις με διάφορα αξεσουάρ και να κάνεις mix’n’match σε χρώματα και υφές καθώς η βασική χρωματική σου παλέτα είναι ουδέτερη.

A post shared by melisNYC lifestyle (@melotones) on

#4 Με μπουστάκι και kimono

Η λευκή τζιν φούστα είναι ιδανική για να παίξεις με διάφορα χρώματα και patterns. Συνδύασέ την με crop tops, μπουστάκια ή κορμάκια και μακριά kimono ή ζακέτες για να δημιουργήσεις outfits που θυμίζουν διακοπές.

A post shared by Jessica(@tootantogiveadamn) on

#5 Με statement t-shirt

Το statement t-shirt είναι η νούμερο ένα επιλογή για τις μέρες που δεν ξέρεις τι να φορέσεις με το τζιν παντελόνι/ φούστα και οποιοδήποτε άλλο item. Συνδύασε την τζιν φούστα σου με ένα τέτοιο t-shirt, παίξε με τα αξεσουάρ και θα δημιουργήσεις ένα effortless outfit σε χρόνο dt.

 

Κεντρική φωτογραφία: @bartabacmode