OUTFITS

Τα παπούτσια που συνδυάζονται τέλεια με την τζιν φούστα σου

Η τζιν φούστα έχει επιστρέψει για τα καλά στη ζωή μας· οι bloggers την ενσωμάτωσαν στα outfits τους και έβγαλαν από πάνω της την ταμπέλα του κατηχητικού αναδεικνύοντάς τη σε must have item για αυτή τη σεζόν.

Τώρα που κέρδισε ξανά την καρδιά μας και εμφανίζεται συχνά-πυκνά στα καθημερινά μας casual outfits, ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε με τα παπούτσια που της ταιριάζουν και θα αναβαθμίζουν εύκολα και γρήγορα το look σου. Με τη βοήθεια των αγαπημένων μας fashion bloggers φτιάξαμε μια λίστα με το στιλ των παπουτσιών που μπορείς να συνδυάσεις με την αγαπημένη σου τζιν φούστα.

#1 Mules

Τα άνετα και κομψά mules είναι εδώ και πάνε κόντρα στους haters. Συνδυάζονται εξαιρετικά με τις τζιν φούστες και μεταμορφώνουν το look σου σε casual chic σε χρόνο dt.

A post shared by Olivia Lopez (@lusttforlife) on

Get the look

Μαύρο σουέντ flat mule Migato, 35 ευρώ

#2 Slides

Τα εξίσου άνετα slides (με χαμηλό ή ψηλό τακούνι) έρχονται να δώσουν τη λύση όταν ψάχνεις ένα basic αλλά καθόλου βαρετό παπούτσι. Ταιριάζουν τέλεια με την τζιν φούστα σου και μπορείς να τα συνδυάσεις με αξεσουάρ σε διάφορα χρώματα για πιο χαλαρό look.

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev) on

Get the look

Flat εσπαντρίγια Castañer, 123.75 ευρώ

#3 Sneakers

Ο άρχοντας των άνετων παπουτσιών, τα sneakers ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ταιριάζουν με την τζιν φούστα σου- συνδύασέ τα με διχτυωτά καλτσάκια ή πολύχρωμα για να δημιουργήσεις το απόλυτο 90’s outfit.

Get the look

Βελούδινα sneakers Fullah Sugah, 18.19 ευρώ

#4 Μποτάκια

Η στολή της συναυλίας- t-shirt, τζιν φούστα, μποτάκι μπορεί να φορεθεί και εκτός συναυλιακού χώρου (εκτός και αν έχει καύσωνα έξω, κρίμα μην σκάσεις) και είναι ιδανική για μια βραδινή βόλτα στο κέντρο.

A post shared by Aimee Song (@songofstyle) on

Get the look

Ταμπά δερμάτινο μποτάκι Tsakiris Mallas, 89 ευρώ