JENNIFER ANISTON

7 outfits της Rachel Green από τα Φιλαράκια, που είναι ξανά στη μόδα

Η Rachel Green ήταν μια από τις αγαπημένες μας ηρωίδες στα 90's, όχι μόνο γιατί ήταν αστεία και ταυτιζόμασταν μαζί της όποτε τσακωνόταν με τον Ross, αλλά γιατί είχε φανταστικό casual chic στιλ.

Οι εμφανίσεις της, ειδικά στις πρώτες σεζόν των Friends, ήταν η επιτομή των 90’s- φαρδιά παντελόνια συνδυασμένα με λευκά t-shirts και sneakers, σαλοπέτες, κοντές skater φούστες και prints ήταν μόνο μερικά από τα στοιχεία των outfits της. Παρακάτω θα βρεις 7 από τα πιο χαρακτηριστικά της σύνολα, τα οποία μπορείς να αντιγράψεις γιατί είναι ξανά στη μόδα!

#1 Σαλοπέτα με σακάκι και sneakers

Οκ, μπορεί το σακάκι να είναι λίγο υπερβολικό όταν έχει ζέστη, αλλά το combo σαλοπέτα, sneakers, t-shirt είναι πασπαρτού για το καλοκαίρι/ φθινόπωρο.

#2 Cropped πουκάμισο με ψηλόμεσο τζιν

Νιώθεις ότι είδες ΜΟΛΙΣ αυτό το outfit στην Ερμού; Πολύ πιθανό να το είδες, γιατί τα κοντά πουκάμισα είναι ξανά στη μόδα και συνδυάζονται άψογα με ψηλόμεσα τζιν και φούστες.

#3 Slip dress με μπλουζάκι από μέσα

Αυτό το outfit έπαιξε πολύ την άνοιξη και το στηρίζουμε και το καλοκαίρι- διάλεξε ένα slip dress και συνδύασέ το με ένα t-shirt για να δημιουργήσεις το απόλυτο 90’s look.

#4 Αμάνικο τζιν με skater φούστα και mules

Οι skater φούστες είναι φανταστικές και συνδυάζονται εξαιρετικά με ό,τι top θέλεις- εδώ η Rachel τη φοράει με αμάνικο τζιν top και mules, τα οποία (προφανώς) και είναι πάλι στη μόδα.

#5 Skater φούστα με mary janes παπούτσια

Τι λέγαμε πριν; Η skater φούστα μεταμορφώνεται ανάλογα με το παπούτσι και το top που τη συνδυάζεις, έτσι μπορείς να δημιουργήσεις looks για το πρωί και το βράδυ.

#6 Printed παντελόνι με t-shirt

Τα prints διεκδικούν ξανά τη θέση που τους αξίζει στην ντουλάπα μας- συνδύασέ το με ένα t-shirt και sneakers όπως η Rachel για ένα casual look.

#7 Ασύμμετρη φούστα

Λέμε ναι στις ασύμμετρες φούστες το καλοκαίρι, γιατί αφενός έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και μπορείς να χορέψεις χωρίς να φοβάσαι να κουνηθείς και αφετέρου γιατί με τα σωστά αξεσουάρ μεταμορφώνονται σε βραδινά outfits.