COLOR TRENDS

Οι τάσεις στα χρώματα για το 2019 θα φτιάξουν τη μέρα (και τις εμφανίσεις) σου

ImaxTree

Ναι, η Pantone μπορεί να ανακοίνωσε ότι το Χρώμα της Χρονιάς για το 2019 είναι το κοραλί, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι η μοναδική επιλογή. Υπάρχουν κι άλλες αποχρώσεις που ήδη κυριαρχούν στην καθημερινότητά μας, από την διακόσμηση του σπιτιού μας, μέχρι και τις εμφανίσεις μας.

Τουλάχιστον, όσον αφορά στη μόδα, υπάρχουν τάσεις στα χρώματα που έχουμε ξεχωρίσει για φέτος και που, η αλήθεια είναι, φοριούνται περισσότερο από άλλες. Από τις πιο ουδέτερες, αλλά διαχρονικές, όπως το γκρι του πάγου, μέχρι και τις πιο bold και τολμηρές (βλ. κίτρινο), παρακάτω οι τάσεις στα χρώματα που έχουμε ξεχωρίσει για φέτος.

Icy grey

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

my fav vintage suit during Stockholm fashion week

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sylvie Mus (@sylviemus_) στις

 

Μπορεί να μην είναι η πιο τολμηρή απόχρωση, αλλά σίγουρα είναι από τις πιο διαδεδομένες. Είναι ένα χρώμα που φοράνε ήδη πολλές γυναίκες και που ταιριάζει σε διαφορετικούς τόνους επιδερμίδας. Το γκρι του πάγου είναι ένα αρκετά λειτουργικό χρώμα, μιας και αποτελεί κάτι σαν «λευκό καμβά» για τις εμφανίσεις μας, καθώς ταιριάζει με πολλές άλλες αποχρώσεις.

Baby blue

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Meta Zebra.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη All The Pretty Birds (@tamumcpherson) στις

 

Με τα παστέλ να είναι της μόδας φέτος την άνοιξη, είμαστε σίγουρες ότι δε σου φαίνεται περίεργο που βλέπεις αυτό το χρώμα στη λίστα. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δεν μας αρέσει. Αντιθέτως, το χρώμα αυτό είναι ονειρικό που κάνει τις εμφανίσεις μας σαν να είναι βγαλμένες από παραμύθι.

Lemon yellow

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

little miss sunshine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alyssa coscarelli (@alyssainthecity) στις

 

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να κάνεις τα looks σου να ξεχωρίσουν, απ’ αυτό το χρώμα. Έχει πολύ ενδιαφέρον μια τέτοια απόχρωση, γιατί πάνω απ’ όλα δημιουργεί ενδιαφέροντες συνδυασμούς, όταν το ζευγαρώσεις με ένα εξίσου έντονο χρώμα.

Dusty rose

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

The oversize way Photo by @angelineilmast

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev) στις

 

Αν έχεις βαρεθεί το παστέλ ροζ, τότε αυτή η εκδοχή θα γίνει η top επιλογή σου. Προσφέρει την ίδια κομψότητα με το παστέλ ροζ με μια πιο «πειραγμένη» αισθητική. 

Golden beige

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

and it was all beige..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) στις

 

Το μπεζ δεν είναι καθόλου βαρετό, αν επιλέξεις τη σωστή απόχρωση. Υπάρχουν πολλές εκδοχές του χρώματος, αυτή όμως που είναι από τις αγαπημένες μας και που αποτελεί τάση για φέτος είναι το μπεζ/χρυσό. Εντυπωσιακό τόσο-όσο.

 

Κεντρική φωτογραφία: ImaxTree