FASHION TRENDS

Αυτές είναι οι top 5 τάσεις της σεζόν σύμφωνα με τη Zendaya

Υπάρχει άραγε κάτι πιο σύγχρονο από το στυλ των 70’s εν έτει 2019; Η πάντα εντυπωσιακή και σαγηνευτική Zendaya συμπράττει για μία ακόμα σεζόν με τον Tommy Hilfiger και το αποτέλεσμα είναι μία συλλογή που θα θες να έχεις στην ντουλάπα σου: από το πουά afternoon dress μέχρι το tailored στενό blazer.

Η δεύτερη συλλογή TommyXZendaya για το Φθινόπωρο 2019 γιορτάζει τις iconic silhouettes των 70’s σε συνδυασμό με τη κλασική American cool κληρονομιά του Tommy Hilfiger.

Η μονοχρωματική παλέτα μπλέκει το έντονο μπορντό και τα μεταλλικά χρώματα, ενώ η μίξη των print και των πουά δίνουν ένα απρόσμενο twist στις σιλουέτες και στο scarf dressing. Κρεμ δερμάτινα, faux γούνες και πλούσια βελούδα με ασημένιες μεταλλικές λεπτομέρειες δίνουν μία πολυτελή πινελιά. Η sartorial ραπτική και τα houndstooth καρό αναβαθμίζουν την αιώνια καμπαρντίνα, το narrow-waist blazer και το wide-legged παντελόνι. Τα γραφικά με τους αστερισμούς, τα snow leopard-look και snake-look prints δίνουν μία παιχνιδιάρικη διάσταση στις maxi φούστες και στα wrap φορέματα. Η συλλογή TommyXZendaya είναι δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση, επαναπροσδιορίζοντας τα στιλ που καθορίζουν την εποχή με μία τολμηρή οπτική.

Δες παρακάτω τις top 5 τάσεις που προκύπτουν από τη συλλογή:

Animal Print

Φουλ του καρό

70s Power Suits

Total prints

Φουλάρι στον λαιμό

 

Η γυναικεία συλλογή TommyXZendaya για το Φθινόπωρο 2019 είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger και σημεία πώλησης, καθώς και στο tommy.com