ΑΞΕΣΟΥΑΡ

5 αξεσουάρ από το “Buyaboo” που θέλουμε τώρα

Την Μαίρη την ξέρεις. Την διαβάζεις κάθε εβδομάδα εδώ, στο Ladylike και έχεις ήδη πάρει μια γεύση από την υπέροχη, καλοκαιρινή συλλογή παπουτσιών που ετοίμασε παρέα με την Envie. Στο e-shop της, www.buyaboo.gr όμως έχεις μπει να δεις τι μοναδικά αξεσουάρ, διαλεγμένα από την ίδια, υπάρχουν; Εμείς κάναμε μια βόλτα και εντοπίσαμε 5 αξεσουάρ, με ιδιαίτερο στιλ, που θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου και θα δώσουν έναν πιο ''boo'' αέρα.

Τσάντα

Μια μεγάλη καθημερινή τσάντα που εκτός από πολύ όμορφη σίγουρα είναι και πολύ ξεχωριστή. Φτιαγμένη από ένα υλικό που λέγεται E.V.A., ένα αφρώδες πλαστικό, αδιάβροχο, ελαφρύ και πολύ απαλό στην υφή, παρόμοιο με αυτό που συναντάμε στα στρώματα της γιόγκα. Δεν έχει ραφές, απλά δίπλωσε τις πλευρές και κούμπωσέ τες μεταξύ τους, με τα ειδικά κλιπ μεγάλης αντοχής.

EvaTwo Τσάντα μαύρη με μπλε Strap, 75 ευρώ

Ρολόι Cluse

Λευκό και ροζ χρυσό ρολόι Cluse που συνδυάζεται με ένα ροζ δερμάτινο λουράκι, και ροζ χρυσό κούμπωμα. Το λουράκι αλλάζει, επιτρέποντάς σου να το προσαρμόσεις στην εμφάνισή σου.

La Bohème Rose Gold White/Pink, 89.95 ευρώ

Flatform sandals

Καλοκαίρι χωρίς έντονο μπλε δεν γίνεται. Τα flatforms ”Satinsfaction” με μπλε σατέν ύφασμα είναι το must have statement παπούτσι, είναι εξαιρετικά άνετα και κομψά και συνδυάζονται με τζιν σορτσάκια αλλά και το λευκό αέρινο φόρεμά σου.

Satinsfaction – Μπλε Mairiboo for Envie, 69 ευρώ

Block heels sandals

Αν πάλι προτιμάς τα ψηλά παπούτσια, τα ”aDORable” σε χρώμα ταμπά με το εντυπωσιακό χρωματιστό τακούνι είναι το ιδανικό παπούτσι για εσένα.

aDORable – Ταμπά Mairiboo for Envie, 85 ευρώ

Θήκη κινητού

Μια θήκη κινητού, δεν προστατεύει απλά το smartphone σου, αλλά προσθέτει στιλ και συμπληρώνει το outfit σου. Διάλεξε μια σε έντονα καλοκαιρινά χρώματα, όπως η ”Summer i’m counting on you” θήκη που έχει σχεδιάσει η Μαίρη.

Summer i’m counting on you- θήκη σιλικόνης, 12 ευρώ