ΑΓΙΟΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ

Οδηγός αγοράς: Τα fashion και beauty items που θα σε κάνουν να ερωτευτείς

Δεσμευμένη ή ελεύθερη, ερωτευμένη ή όχι, η αγάπη δεν μπορεί παρά να είναι μέρος της ζωής σου. Θα έχει τη δική της θέση, είτε θες να την γιορτάσεις, είτε όχι και επειδή πολύς λόγος γίνεται κάθε χρόνο για τα λουλούδια, τα σοκολατάκια και τις καρδιές, είπαμε με τη beauty editor του Ladylike, τη Βιβή, να ξορκίσουμε το κακό και φέτος να μην πάμε κόντρα σε ό,τι προτάσσει η μέρα.

Αφού λοιπόν σου παρουσιάσαμε όλα όσα θα κάνουν τον αγαπημένο σου να χαμογελάσει, είτε είναι ευλαβής και πιστός που λέει και η Βιβή, είτε όχι, ούτε ένα άρωμα, ούτε ένα ρολόι, ούτε κάθε άλλο item από τη λίστα θα τον χαλάσει. Γιατί λοιπόν, να μην έχουμε κι εμείς δικαίωμα σε όλα εκείνα τα ρομαντικά που συνήθως είναι χαριτωμένα και κοριτσίστικα;

Lipstick, κεριά, αρώματα, εσώρουχα, κοσμήματα και πολλά ακόμα βρίσκονται στην παρακάτω λίστα με σκοπό να σε κάνουν λίγο πιο χαρούμενη, να σε κάνουν να χαμογελάσεις, σε όποιο στρατόπεδο κι αν ανήκεις σχετικά με την Ημέρα των Ερωτευμένων.

Body με λεπτομέρειες από δαντέλα, Intimissimi: Γιατί τι πιο sexy από ένα κορμάκι στο χρώμα του πάθους με λεπτομέρειες από δαντέλα;

Diptyque Roses Collection Limited Edition, Centifolia candle και Damascena candle: Δύο λουλούδια και οι ιδιαιτερότητές τους, έχουν αιχμαλωτιστεί στα δύο αυτά κεριά που μπορείς να τα ανάψεις ξεχωριστά ή και μαζί.Έτσι, οι φρέσκιες, λεπτές ευωδιές του ενός μπλέκονται με τις πολυτελείς νότες του άλλου.

 

Heart4Heart τσάντα ώμου, Folli Follie: Για να είσαι όλες τις ώρες της ημέρας  κομψή και  στιλάτη, χωρίς υπερβολές.

Κορρές, Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό booster λάμψης με 15% Super Vitamin C: Για να βελτίωσεις την εμφάνιση των πρώτων ρυτίδων, κηλίδων και της θαμπής, κουρασμένης όψης της επιδερμίδας σου. H βιταμίνη C σε συνδυασμό με λάδι άγριο τριαντάφυλλο και φυσικά συστατικά με στοχευμένη δράση στην εμφάνιση κηλίδων και δυσχρωμιών, συμβάλλει στην αντιμετώπιση όλων των σημαδιών πρόωρης γήρανσης για ξεκούραστη, αψεγάδιαστη επιδερμίδα και super φωτεινό πρόσωπο.
 

Φωτογραφία: Instagram/korres.skincare

Loved script bracelet, Pandora: Για σένα που πιστεύεις πως τα κοσμήματα είναι το καλύτερο δώρο για μια γυναίκα.

Lancôme Monsieur Big Mascara Valentine’s Day Limited Edition: Γεμάτη καρδιές και με τον ίδιο ασύγκριτο όγκο, η Monsieur Big έρχεται για να φέρει την απόλυτη αγάπη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σε μία limited edition έκδοση σχεδιασμένη εξ ολοκλήρου με καρδιές, για super βλεφαρίδες.

 

Ρολόι «Triple Love», Swatch: Αν πάλι είσαι πιο αθλητικός τύπος ή απλά έχεις μία εμμονή με τα ρολόγια, η Swatch έχει την πιο τέλεια πρόταση για εσένα.

Yves Saint Laurent Heart & Arrow Collector Rouge Volupté Shine (limited edition): Μια συλλεκτική έκδοση, διακοσμημένη με το χαρακτηριστικό μοτίβο YSL με τις ανάγλυφες, κόκκινες καρδιές, είναι το τέλειο δώρο για τον εαυτό σου! Θα βρεις εδώ, διαθέσιμες δύο αποχρώσεις την 45 Rouge Tuxedo και τη 49 Rose Saint Germain.

 

Φωτογραφία: Instagram/yslbeauty

Σετ κόκκινων εσωρούχων, Yamamay: Παραδοσιακά, δαντελένια ροζ εσώρουχα, μία ακόμα πρόταση για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου αυτή την ημέρα.

Shiseido Waso Purifying Peel Off Mask: Μάσκα  προσώπου με χρώμα, peel-off,  που ενισχύει την φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέως κατά τη διάρκεια της νύκτας χαρίζοντας ένα πρωινό ξύπνημα όλο ζωτικότητα και ενέργεια! Γιατί πάνω απ΄όλα, love yourself!

Φωτογραφιά: Instagram/waso_official

Κόκκινα γυαλιά ηλίου, Fendi: V for Valentine και αυτά τα γυαλιά έχουν γίνει και η δική μας εμμονή.

 

Estee Lauder, Advanced Night Repair Limited Edition Red Bottle: Το #1 Serum ντύνεται στο «τυχερό κόκκινο» συλλεκτικής έκδοσης και γίνεται το τέλειο δώρο που μπορείς να κάνεις στην επιδερμίδα σου προκειμένου να είναι πάντα λαμπερή, υγιής και ενυδατωμένη!

 

Κάλτσες με καρδιές, Calzedonia: Αν έχεις κάποια ιδιαίτερη στιλιστική αδυναμία στις κάλτσες, τότε βρήκες το καταλληλότερο δώρο από σένα για σένα.

Cacharel, Yes I Am Pink First Eau De Parfum: Διατηρώντας την πικάντικη, κρεμώδη υπογραφή του αρχικού αρώματος, καθώς και τη λουλουδάτη καρδιά που αποτελείται από άνθη λευκού γιασεμιού Sambac και από τη συμφωνία άνθους πιπερόριζας, το νέο Yes I Am Pink First έχει πιο λουλουδάτη και πιο φωτεινή προσωπικότητα, για όλες τις γυναίκες που τολμούν να πουν “Yes, I Am!”.

 

Ροζ πυτζάμα με καρδιές, Asos: Ρομαντική μα παιχνιδιάρα, το κατάλληλο set να το γιορτάσεις όπως εσύ θέλεις.

Essie, Valentine’s Day Collection: Η Essie γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με 6 συλλεκτικές αποχρώσεις που σχεδιαστηκαν για να ταιριάξουν και να συνδυαστούν μεταξύ τους. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τις δοκιμάσεις.