ΜΟΔΑ

Αυτό είναι το εσώρουχο που σου ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σου

Είτε διαβάζεις το ωροσκόπιό σου κάθε πρωί είτε με το ζόρι θυμάσαι τι ζώδιο είσαι, τα κύρια χαρακτηριστικά σου βρίσκονται εκεί και δεν μπορείς να τα αγνοήσεις. Γεννήθηκες με αυτά.

Είτε, λοιπό, έχεις ιδιαίτερη αγάπη στα εσώρουχα, είτε σκέφτεσαι το επόμενο όμορφο σετ που θα φορέσεις στην κρεβατοκάμαρα, είναι μια πολύ καλή στιγμή να δώσεις προσοχή στα άστρα. Αν σου αρέσουν μικρά και λεπτεπίλεπτα εσώρουχα που αγγίζουν τα όρια του sexy είτε προτιμάς τα πιο συντηρητικά δαντελένια babydoll, ο οδηγός παρακάτω θα σου δανείσει μερικές συμβουλές για την προσωπικότητα σου και για τη στιγμή που θα πρέπει να αγοράσεις σουτιέν και εσώρουχα. Δες παρακάτω τα χρώματα και κοψίματα που σου ταιριάζουν ανάλογα με το ζώδιό σου.

Κριός

 

Σαν Κριός, είσαι πολύ ενεργητική και δεν συγκρατείσαι. Είσαι αποφασισμένη να εντυπωσιάσεις όπου κι αν πας. Και αφού το κόκκινο είναι το χρώμα σου, ένα πρακτικό bodysuit είναι το κατάλληλο για ‘σένα, έτσι ώστε να μπορείς να δείξεις τις ικανότητές σου.

Ταύρος

 

Ο αισθησιακός Ταύρος αγαπάει ο,τι είναι όμορφο και ντελικάτο, όπως η δαντέλα. Ένα μιξ υφασμάτων με διάφορες υφές είναι αυτό που σου ταιριάζει, άλλωστε το ροζ είναι το χρώμα που θα σου δώσει τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Δίδυμοι

 

Οι Δίδυμοι θέλουν να διασκεδάζουν, άρα εύκολο. Εσώρουχα που τραβούν τα βλέμματα είναι η πρότασή μας. Το πράσινο είναι η κινητήρια δύναμή σου και κομμάτια με έντονα κοψίματα είναι για να τα δείξεις περήφανα.

Καρκίνος

 

Ο συναισθηματικός Καρκίνος θέλει να κάνει λαμπιρίζουσες σε λευκό ή ασημί. Είσαι ευαίσθητη με τους γύρω σου και δίνει πολλή αγάπη στους κοντινούς σου, οπότε αξίζεις ένα print ποθ ξεχωρίζει.

Λέων

 

Εντάξει, Λέων, με μία δυνατή και όμορφη πλάτη σαν και τη δική σου, είναι αναμενόμενο πως πρέπει να τραβήξεις την προσοχή στο καλύτερο σημείο του σώματός σου. Βρες ένα αθλητικό σουτιέν σε ένα έντονο χρώμα όπως το πορτοκαλί, η απόχρωση της επιλογής και σιγούρεψε πως θα πάρεις την προσοχή που σου αξίζει μέσα σε αυτό.

Παρθένος

 

Πάνω απ’ όλα, ένας Παρθένος είναι ήρεμος και ντελικάτος, διαλέγοντας τον εύκολο δρόμο σε διάφορα σενάρια. Για ‘σένα, μπορεί να μην είναι καλύτερο να δείξεις πολύ δέρμα κατευθείαν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ένα babydoll δεν είναι το ίδιο sexy με ένα σουτιέν με έντονα κοψίματα.

Ζυγός

 

Ένας Ζυγός πάντα λάμπει στα μπλε, μισεί να είναι μόνος και προτιμά τα υφάσματα που έχουν ντελικάτη αίσθηση. Τι καλύτερο από μία ψηλόμεση σιλουέτα που θα θες να φοράς όλη μέρα (και όλη νύχτα);

Σκορπιός

 

Ο παθιασμένος Σκορπιός πρέπει πάντα να διαλέγει 2 χρώματα: βαθύ κόκκινο και μαύρο. Αλλά αν ο συνδυασμός δεν σε πείθει, κάνε zoom στις περίπλοκες λεπτομέρειες και θα εκστασιατείς.

Τοξότης

Με το μωβ να είναι το χρώμα του, ο αυθόρμητος Τοξότης θα πρέπει να διαλέγει εσώρουχα που θα την παρασύρουν σε μία περιπέτεια και θα κρατήσουν για πολύ. Κάνε μία επένδυση σε ακριβά εσώρουχα και θα τα φοράς για πολύ καιρό.

Αιγόκερως

 

Πάνω απ’ όλα, ο Καρκίνος είναι σοφιστικέ και επαγγελματίας. Βρες ένα σχέδιο που θα προσφέρει σταθερότητα και θα το νιώθεις σαν δεύτερο δέρμα.

Υδροχόος

 

Ως Υδροχόος, μερικές φορές νιώθεις ιδιαίτερα sexy και άλλες μπορεί να φαίνεσαι ντροπαλή και μαζεμένη. Ανεξαρτήτως με τη διάθεση που έχεις σήμερα, πάντα θα δείχνεις όμορφη σε τιρκουάζ.

Ιχθύς

 

Ένας Ιχθύς είναι παιχνιδιάρης, δυνατός και ευέλικτος. Μπορεί να φορέσει ένα σουτιέν και εσώρουχο το ίδιο εύκολα με ένα babydoll και μπορεί να υποστηρίξει τα γραφικά prints σαν εξπέρ. Πέραν αυτού, το έντονο πράσινο είναι το χρώμα σου και κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί το οτι θα κλέψεις τις εντυπώσεις τη στιγμή που θα μπεις στον χώρο.