ΜΟΔΑ

Οδηγός δώρων: Τι να του πάρεις φέτος τα Χριστούγεννα για να μείνει απόλυτα ικανοποιημένος

Φέτος τα Χριστούγεννα, δεν θα δυσκολευτείς να βρεις το δώρο που θα πάρεις στον άντρα της ζωής σου. Είτε είναι ο σύντροφός σου, ο άνδρας σου, ο μπαμπάς, ο αδερφός, ο γιος ή ο κολλητός, υπάρχει η κατάλληλη λίστα με τα πιο cool δώρα που καλύπτουν κάθε τύπο. Κλασικός, cool, εκκεντρικός ή hipster, όποιος κι αν είναι ο τύπος του, δεν γίνεται να μη βρεις το κατάλληλο δώρο μέσα από τη λίστα του UNBOX, του περιοδικού που θα κυκλοφορήσεις εκτάκτως αυτό το Σάββατο, με το Έθνος της Κυριακής.

 

Ένας πλήρης οδηγός με 51 αντικείμενα για κάθε άντρα, θα σε βοηθήσει να καταλήξεις στο ιδανικό δώρο. Gadgets από τον κόσμο της τεχνολογίας, τα πιο στιλάτα fashion items, προϊόντα ομορφιάς, αντικείμενα για τους λάτρεις της μουσικής είναι συγκεντρωμένα στην πιο ενημερωμένη έκδοση που θα λειτουργήσει σαν οδηγός χριστουγεννιάτικων δώρων.

Αθλητικά παπούτσια

Nike SB Zoom Blazer παπούτσια – 99.90€

Τα κλασικά παπούτσια που έκαναν εμφάνιση στο παρκέ των γηπέδων μπάσκετ την δεκαετία του ’70 έχουν επιστρέψει σε μία ανανεωμένη έκδοση με αντικραδασμική προστασία Zoom Air, αποτελώντας πλέον fashion statement. Εκτός από την λειτουργικότητα και την σταθερότητα, τα κόκκινα μποτάκια Nike SB Zoom Blazer Mid είναι σαφώς ένα σημείο αναφοράς στο κλασικό, αθλητικό στιλ που αυτή τη σεζόν έχει επανέλθει, μεταφέροντας μία ρετρό αίσθηση στο athleisure αντρικό στιλ.

Ρολόι

 

Portugieser Chronograph IWC

Το μπλε καντράν που δένει αρμονικά με την κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι και τους δείκτες από ρόδιο, εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Portugieser Chronograph, ένα από τα πιο διάσημα ρολόγια που έχει κατασκευάσει ποτέ η IWC Schaffhausen. Με εμφάνιση βασισμένη στη διαχρονική σχεδίαση των ρολογιών Portugieser από τη δεκαετία του ’30, το μοντέλο αυτό, διαμέτρου μόλις 40,9 χιλιοστών, ταιριάζει όμορφα σε κάθε καρπό.

Γυαλιά Ηλίου

Γυαλιά Dom Vetro – 250€

Τα γυαλιά Dom Vetro μέσα σε λίγα χρόνια (σ.σ. η Dom Vetro ιδρύθηκε το 2012 στο Λος Άντζελες) έχουν ήδη εντυπωσιάσει με τα σχέδια και τις λεπτές γραμμές τους. Τα Classic Tortoise Capretta είναι ένας γρήγορος τρόπος για να προσθέσει κανείς πάνω του την αύρα του σταρ του κινηματογράφου. Οι μικρές τρύπες στις άκρες του σκελετού κάνουν το αποτέλεσμα ευχάριστα πιο intellectuel.

Κρέμα ξυρίσματος

Κρέμα ξυρίσματος, Korres – 11,90€

Όταν η κρέμα ξυρίσματος βοηθάει το ξυράφι να γλιστράει με κάποια μαεστρία στο δέρμα, εξασφαλίζοντας βαθύ κι εύκολο ξύρισμα, τότε η κρέμα αυτή γίνεται must have και το σωστό δώρο για τον άντρα που δηλώνει απαιτητικός και είναι σύγχρονος. Να γιατί η κρέμα ξυρίσματος Aψέντι είναι η επιλογή για το πιο αλλιώτικο δώρο. Σ’ άλλα ωραία, το ουδέτερο pH και ο χαμηλός αφρισμός της κρέμας διατηρούν το φυσιολογικό υδρολιπιδικό μανδύα της ανδρικής επιδερμίδας αφήνοντάς τη βελούδινη. Επιπλέον, το εκχύλισμα Αψιθιάς, πλούσιο σε αιθέρια έλαια και φλαβονοειδή, καταπραΰνει και προστατεύει από ερεθισμούς.

Βινύλιο

Beatles ”Abbey Road” – 22,99€

Ο προτελευταίος δίσκος των ”Σκαθαριών”, με την εμβληματική φωτογραφία του John, του Paul, του George και του Ringo καθώς διασχίζουν τη διάβαση έξω από το θρυλικό στούντιο του Λονδίνου, είναι ένα βινύλιο που κάθε αληθινός μουσικόφιλος οφείλει να έχει στη συλλογή του. Ένα ταξίδι στην ιστορία της μουσικής, από το 1969 μέχρι σήμερα, μέσα σε 47 λεπτά και 23 δευτερόλεπτα.

Βιβλίο

Δεν θέλαμε να ξέρουμε – 14€

Από το 1942 έως το 1945, η Μπρουνχίλντε Πόµζελ υπήρξε στενογράφος ενός από τους μεγαλύτερους εγκληματίες της παγκόσμιας ιστορίας. Ως γραμματέας του Υπουργού Προπαγάνδας Γιόζεφ Γκέµπελς, βρέθηκε στο κέντρο της εξουσίας της χιτλερικής Γερμανίας. Όµως ισχυρίζεται πως δεν είχε ιδέα για τις φρικαλεότητες του καθεστώτος που υπηρετούσε. Ένα βιβλίο από τις εκδόσεις ‘Μεταίχμιο’ που σκιαγραφεί μια άλλη εκδοχή του κακού, τη σιωπηλή αποδοχή του, θέτοντας τα όρια της προσωπικής ευθύνης.

Κινητό

iPhone X – από 847€

Το όραμα, όπως λέει η ίδια η εταιρεία, ήταν να δημιουργήσουν ένα iPhone το οποίο θα ήταν μόνο οθόνη, ώστε η ίδια η συσκευή να χάνεται μέσα στην εμπειρία του χρήστη. Με μία Super Retina OLED οθόνη 5,8 ιντσών, το πιο ανθεκτικό γυαλί που χρησιμοποιήθηκε ποτέ σε ένα smartphone και το εξελιγμένο Face ID ώστε το κινητό να αναγνωρίζει το πρόσωπό σου για την καθημερινή χρήση και τις πληρωμές, το iPhone X έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη. Μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2018 δηλαδή.

Μην ξεχάσεις να πάρεις αυτό το Έθνος της Κυριακής που θα κυκλοφορήσει εκτάκτως αυτό το Σάββατο. Εκεί θα βρεις το UNBOX και θα έχεις την ευκαιρία να χαζέψεις και τα 51 μοναδικά items που καλύπτουν κάθε ανάγκη και κάθε γούστο. Το πιθανότερο είναι αυτό το περιοδικό να εκτιμηθεί πάρα πολύ από τους άντρες του σπιτιού κι όχι μόνο.