CHRISTMAS LOOK

Οδηγός αγοράς: 10 maxi φορέματα για την ημέρα του ρεβεγιόν

Το ρεβεγιόν είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να φορέσεις επιτέλους ένα μακρύ φόρεμα. Ακόμα κι αν το dress code δεν είναι black tie, μπορείς να ντυθείς λίγο πιο επίσημα. Πάντα με την προϋπόθεση ότι η περίσταση επιτρέπει μία υπερβολή, αυτές τις γιορτές κάνε τη διαφορά και τόλμησε να φορέσεις ένα μακρύ, λαμπερό φόρεμα. Δεν είναι ανάγκη να είναι γεμάτο παγιέτες, να λαμπυρίζει από μακριά ή να είναι metallic. Ένα απλό μαύρο φόρεμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη, όσο κι ένα βελούδινο ή sequin.

Το θέμα είναι να νιώθεις εσύ καλά μέσα σ’ αυτό και τότε κανένας περιορισμός ή άτυπος στιλιστικός κανόνας δεν μπορεί να σε κρατήσει έξω από ένα υπέροχο maxi φόρεμα, όπως αυτά που θα δεις αμέσως τώρα.

Lace embroidered φόρεμα, Nidodileda

Εντυπωσιακό και με ethnic πινελιές, αυτό το φόρεμα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στο ρεβεγιόν και το καλύτερο είναι ότι δεν θα χρειαστεί να το κλείσεις στην ντουλάπα σου, αφού φοριέται εύκολα και μετά τις γιορτές.

Sequin φόρεμα, Brides by PTC

Αν θες να νιώσεις σαν σύγχρονη σταχτοπούτα, τότε δεν έχεις παρά να κάνεις μία εντυπωσιακή επιλογή που θα σε συνοδεύσει στο πιο επίσημο event των γιορτών, είτε αυτό είναι το ρεβεγιόν, είτε κάτι άλλο.

 

Yellow golden φόρεμα, Milkwhite

Αν είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις με το χρώμα, τότε αυτό είναι μία πολύ σωστή επιλογή. Ταιριάζει εξίσου στις ξανθιές και στις μελαχρινές και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα περάσεις απαρατήρητη.

One-shoulder φόρεμα, Άle

Ένα glam φόρεμα με μεταλλική υφή και ένα ιδιαίτερο χρώμα που θα σε «συνοδεύσει» επάξια στο φετινό ρεβεγιόν.

Τούλινο sparkling φόρεμα, Mallory the Label

Ρομαντικό και girly, αυτό το φόρεμα θα σε κάνει να μοιάζεις με σύγχρονη πριγκίπισσα.

Πολύχρωμο sequin φόρεμα, Lilly Bloom

Φέτος οι παγιέτες έχουν την τιμητική τους και δεν μπορείς να τις παραβλέψεις στην εκδοχή ενός maxi φορέματος. Η αλήθεια είναι ότι μία τέτοια επιλογή θα σε κάνει να λάμψεις στο φετινό ρεβεγιόν και αν σου φαίνεται υπερβολικό, τότε μείνει απλή στο υπόλοιπο styling και άσε το φόρεμα να κάνει τη δουλειά του.

Printed φόρεμα, Vassia Kostara

Αν θες να κάνεις μία επίσημη αλλά sexy εμφάνιση αυτές τις γιορτές, τότε αυτό το backless φόρεμα είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις.

Velvet φόρεμα, Cristina Beautiful Life

Μία classy επιλογή, ιδανική για ένα επίσημο outfit και μία δυνατή τάση φέτος. Αν το αποφασίσεις, πρέπει να σου πω, ότι ένα βελούδινο φόρεμα δεν πάει ποτέ χαμένο. Στο ρεβεγιόν μπορείς να το φορέσεις με τη faux γούνα σου για πιο glam εμφάνιση ή με ένα blazer για πιο sophisticated αποτέλεσμα.

Ροζ φόρεμα, Love + Alicia

Ρομαντικό με βικτοριανές αναφορές και girly διαστάσεις, αυτό το φόρεμα δεν μπορεί παρά να σε κάνει να αισθανθείς ξεχωριστεί στο φετινό ρεβεγιόν.

Strapless φόρεμα, Stefania Vaidani

Θηλυκό, κομψό, κλασσικό και επίσημο όσο χρειάζεται, αυτό το φόρεμα θα γίνει ένα από τα basics της γκαρνταρόμπας σου.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/zinafashionvibe