CHRISTMAS LOOK

Last minute outfit: Πώς θα πετύχεις ένα glam εορταστικό look με ένα statement παντελόνι

Αυτή τη σεζόν, τα prints, οι ιδιαίτερες υφές στα υφάσματα αλλά και οι παγιέτες υπάρχουν και στο παντελόνι. Το cigarette, το καρό, το ριγέ και το τζιν δεν είναι τα μόνα παντελόνια που φοριούνται φέτος, αφού υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά στιλ που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ακόμα κι ένα glam, γιορτινό look. Σήμερα λοιπόν, ίσως είναι η κατάλληλη μέρα για να φορέσεις ένα statement παντελόνι. Είτε βγεις έξω, είτε είσαι καλεσμένη σε σπίτι, είτε περιμένεις κόσμος στο δικό σου, υπάρχει τρόπος να φορέσεις το παντελόνι σου και να συμβαδίζεις με το χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Δεν είναι απίθανο να έχεις στην ντουλάπα σου metallic iitems, τα οποία ήρθε η ώρα να φορέσεις αυτές τις μέρες. Συνδύασε το metallic παντελόνι σου με ένα επίσης metallic top ή με ένα body και το blazer σακάκι σου. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα για να ολοκληρώσεις το look και είσαι έτοιμη.

Ένα printed παντελόνι που φοράς καθημερινά μπορεί να γίνει πιο γιορτινό, διατηρώντας τον cozy χαρακτήρα του. Ένα πλεκτό πουλόβερ με κεντημένες λεπτομέρειες ή με glittery κλωστές θα του δώσουν το glam touch που έχει ανάγκη. Φυσικά τα αξεσουάρ που θα προσθέσεις θα έχουν τον τελευταίο λόγο.

Το sequin παντελόνι σου μπορεί να φορεθεί με ένα πλεκτό πουλόβερ ή με ένα λευκό πουκάμισο. Φρόντισε να το αναδείξεις με τα σωστά παπούτσια που θα ολοκληρώνουν το ύφος του outfit και ανάλογα την περίσταση, πρόσθεσε τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Δημιούργησε ένα classy monochrome look με το μεταλλικό παντελόνι σου. Με αυτό σα βάση, ολοκλήρωσε το outfit σου, χρησιμοποιώντας top, πανωφόρι και αξεσουάρ σε πολύ κοντινές αποχρώσεις. Έτσι δε θα είσαι υπερβολική, χωρίς όμως να είναι βαρετό το αποτέλεσμα.

Αν πάλι θες ένα πιο minimal outfit για τη μέρα των Χριστουγέννων αλλά να είναι και κομψό, τότε φόρεσε ένα crop τζιν παντελόνι με ένα πουκάμισο. Τόνισε τη μέση σου με μία ζώνη και δώσε χαρακτήρα στο look με τα παπούτσια αλλά και το πανωφόρι που θα διαλέξεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/streetstylestars