ΜΟΔΑ

Βρες το κατάλληλο outfit, ανάλογα με το πού θα κάνεις ρεβεγιόν

Μπορείς να μετράς και επίσημα πια, αντίστροφα για τα Χριστούγεννα με το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν να είναι αυτό που θα ολοκληρώσει το χρόνο. Οφείλεις στον εαυτό σου, αυτή τη μέρα να είσαι λαμπερή για να αποχαιρετίσεις τον παλαιό και να υποδεχθείς τον καινούργιο χρόνο, όπως πρέπει για να αισθάνεσαι όμορφα.

Ποιο είναι όμως το ιδανικό outfit για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς; Ωραία είναι τα μακριά φορέματα, αλλά αν είσαι οικοδέσποινα δεν είναι καθόλου βολικά, ενώ το mini φόρεμα με τις παγιέτες που ταιριάζει με τις ψηλοτάκουνες γόβες σου σίγουρα δεν είναι η σωστή επιλογή, αν ο νέος χρόνος σε βρεις σε ένα σαλέ στον Παρνασσό. Σε καμία περίπτωση δεν σου προτείνω να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου, ούτε να αφήσεις τη λάμψη των ημερών έξω από το outfit σου.

Αυτό που χρειάζεται είναι ο σωστός συνδυασμός με τις ιδανικές δόσεις τόσο του στιλ και της λάμψης, όσο και της πρακτικότητας, έτσι ώστε να κλέψεις τις εντυπώσεις αυτό το βράδυ. Αυτές οι αναλογίες βρίσκονται αρμονικά στην νέα συλλογή ‘ALE, γι’ αυτό θα δούμε αμέσως τώρα πώς να συνδυάσεις ρούχα και αξεσουάρ ανάλογα με το πού θα βρίσκεσαι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Οικοδέσποινα

Το βασικό χαρακτηριστικό του outfit σε αυτή την περίπτωση είναι η άνεση. Ναι, πρέπει να είσαι στιλάτη, πρέπει να βάλεις τα καλά σου, πρέπει να φορέσεις και ψηλοτάκουνα παπούτσια και όλα αυτά με έναν τρόπο που θα εκπέμπει οικειότητα και θα σε διευκολύνει να κινείσαι άνετα στο χώρο, χωρίς να σε στενεύει κάτι ή να σκέφτεσαι ότι το φόρεμά σου είναι πολύ κοντό.

 

Ένα floral, κλος φόρεμα που θα σταματά στο ύφος του γόνατου είναι αυτό που χρειάζεσαι. Με ένα ζευγάρι καστόρινα pumps με χοντρό τακούνι θα είσαι η πιο stylish οικοδέσποινα.

Καλεσμένη σε επίσημο δείπνο

Το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν είναι πολύ πιθανό να έχεις ένα επίσημο κάλεσμα, σε ξενοδοχείο ή σε κάποιο καλό εστιατόριο. Αυτό σημαίνει ότι η βραδιά έχει τυπικά ή άτυπα dress code, επομένως ένα εντυπωσιακό, μαρκύ φόρεμα είναι σχεδόν μονόδρομος.

 

Αυτό το sophisticated φόρεμα από τα ‘ALE με την διάφανεια από πάνω που δίνει μία εκλεπτισμένη πινελιά στα prints χρειάζεται μόνο ένα διακρτικό pendant ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα ζευγάρι metallic γόβες.

 

Εναλλακτικά, μπορείς να δημιουργήσεις ένα two-piece outfit που είναι hot trend φέτος. Συνδύασε αυτή τη midi φούστα με διαφάνειες και δαντέλα με ένα sexy top. Εδώ μπορείς να παίξεις με τα αξεσουάρ, ενώ ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα booties θα ολοκληρώσει με τον πιο κομψό τρόπο το σύνολο.

Ρεβεγιόν σε σαλέ

Αν σκέφτεσαι η αλλαγή του χρόνου να σε βρει σε ένα ζεστό σαλέ με θέα το χιονισμένο τοπίο ενός χειμερινού προορισμού, τότε μάλλον το outfit του ρεβεγιόν πρέπει να εναρμονιστεί με το μέρος και τη διάθεση. Όπως είπαμε, δεν αφήνουμε ποτέ την κομψότητα και τη λάμψη απ’ έξω. Έστω και σε μικρές δόσεις είναι χρήσιμες γι’ αυτή τη βραδιά.

 

Ένα φόρεμα από δερματίνη σε άνετη γραμμή, όπως αυτό από τη συλλογή ‘ALE, συνδυασμένο με ένα μακρύ γιλέκο και μία ζώνη να δένει από πάνω για να τονίσει τη μέση σου θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Τα σκουλαρίκια είναι η πινελιά που θα απογειώσει το look και τα ένα ζευγάρι μαύρα booties θα σου χαρίσει την απαραίτητη άνεση. Αν ωστόσο, έχεις ένα εντυπωσιακό κομμάτι για το λαιμό, αφαίρεσε τα σκουλαρίκια και άφησέ το να κλέψει την παράσταση.

Καλεσμένη σε χαλαρό πάρτι

Σε τέτοια περίσταση πρέπει να φανείς λίγο πιο δημιουργική για να κλέψεις τις εντυπώσεις με το party look. Οι επιλογές είναι πολλές, αλλά νομίζω ότι καλό είναι να καταλήξεις σε αυτές τις δυο: Floral, mini φόρεμα ή androgynous look.

 

To floral φόρεμα συνδυάζει την τάση της σεζόν που είναι τα prints με τα λουλούδια και με το lingerie style και σου χαρίζουν μία πολύ όμορφη επιλογή. Φόρεσέ το με το δερμάτινο jacket και ένα ζευγάρι rock booties ή κάνε μία πιο stylish επιλογή επιλέγοντας ένα βελούδινα strappy heels.

 

Από την άλλη, είναι ευκαιρία να δοκιμάσεις το androgynous look με ένα μακρύ σακάκι και ένα μαύρο παντελόνι.

 

Από μέσα μπορείς φυσικά να βάλεις ένα χρωματιστό top, αλλά ένα ιδαίτερο, λευκό πουκάμισο θα αναβαθμίσει σίγουρα το outfit.

Καλεσμένη σε glam party

Χρειάζεσαι ένα outfit που θα είναι κομψό και με χαρακτήρα, επίσημο αλλά και διακριτικό που να δείχνει το καλό σου γούστο και φυσικά να ταιριάζει με την ατμόσφαιρα της μέρας.

 

Τι καλύτερο μπορείς να σκεφτείς από το να δημιουργήσεις ένα retro-glam look με μία ολόσωμη ζιπ-κιλότ και ένα εντυπωσιακό top με βικτωριανές αναφορές.

Extra tip: Το πανωφόρι είναι απαραίτητο σε κάθε look, όπου κι αν κάνεις ρεβεγιόν, όπου κι αν σε βρει η νέα χρονιά. Μία faux γούνα, πολύχρωμη ή στο κλασικό μαύρο ή ένα παλτό με ιδαίτερες λεπτομέρειες είναι κομμάτια passepartout, ικανά να συνοδεύσουν κάθε σου outfit αυτές τις γιορτές κι όχι μόνο. Μία ματιά στα ‘ALE και θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι.