ΜΟΔΑ

Βρες τα σωστά γυαλιά ηλίου ανάλογα με το ζώδιό σου

Μερικές φορές τα γυαλιά ηλίου είναι δευτερεύουσα σκέψη. Μερικές φορές δεν θυμάσαι καν να τα πάρεις πριν φύγεις απ' το σπίτι. Παρ' όλα αυτά, κάθε λεπτομέρεια μετράει -και ξέρεις πόσο σημαντικά είναι τα αξεσουάρ. Γι' αυτό πρέπει να κάνεις ένα statement που θα ταιριάζει με την προσωπικότητά σου.

Όσον αφορά τα γυαλιά ηλίου, έχει υπόψιν το σχήμα, το χρώμα, ακόμα και το πόσο χοντρός είναι ο σκελετός. Ευτυχώς, εμείς ταιριάξαμε το κατάλληλο ζευγάρι για το ζώδιό σου, οπότε θα είσαι σίγουρη πως δεν θα σου ταιριάζει τίποτα λιγότερο.

Κριός

Λατρεύεις τα αξεσουάρ και είσαι πάντα εν κινήσει. Επένδυσε σε ένα έντονο κόκκινο, που είναι το χρώμα σου.

Ταύρος

Μερικές φορές είσαι λίγο παραπάνω κορίτσι, οπότε φακοί σε ροζ τόνο είναι όμορφη πινελιά. Αλλά επειδή σου αρέσουν και τα κλασσικά κομμάτια, σκελετός-ταρταρούγα είναι το ιδανικό.

Δίδυμοι

Αλλάζεις συχνά το look σου, οπότε όσον αφορά τα γυαλιά ηλίου, χρειάζεσαι να έχεις απόθεμα. Όταν νιώθεις φοβερά στιλάτη, φόρα αυτά τα στρογγυλά retro γυαλιά.

Καρκίνος

Θέλεις να είσαι προσεγμένη -και είσαι αρκετά σοφιστικέ για να υποστηρίξεις αυτό το avant-garde σχέδιο. Όταν το υπόλοιπο look είναι απλό και καθαρό, φόρα λευκά γυαλιά ηλίου για να δώσεις την έξτρα λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά.

Λέων

Ζεις για να ξεχωρίζεις. Οπότε όταν άλλες γυναίκες ‘κρύβονται’ πίσω από γυαλιά με καθρέφτες, εσύ θέλεις να σε κοιτάξουν δύο φορές. Αφού το πορτοκαλί είναι η αγαπημένη σου απόχρωση, φυσικά και χρειάζεσαι ένα ζευγάρι γυαλιά  που θα ξεχωρίζουν.

Παρθένος

Δεν αγαπάς τίποτα περισσότερο από ένα καλοφτιαγμένο κομμάτι. Θα σε σκλαβώσει η στριφογυριστή λεπτομέρεια ή αυτό το κάτι που θα κάνει τα γυαλιά σου μακριά απ’ τα συνηθισμένα. Ανέδειξέ τα.

Ζυγός

Ακόμα κι αν ζεις για οτιδήποτε μπλε, ένα τρελό, υπερβολικό σχήμα δεν θα δουλέψει με τα υπόλοιπα κομμάτια της ντουλάπας σου. Διάλεξε ένα κλασσικό στιλ.

Σκορπιός

Έχεις έντονη προσωπικότητα και τολμηρή αίσθηση του στιλ. Ενώ μπορεί να μην τα φοράς καθημερινά, θα θέλεις να υπάρχουν ένα ζευγάρι από χοντρά, μαύρα γυαλιά στα looks σου που και που.

Τοξότης

Είσαι αρκετά περιπετειώδης και συγχρόνως θέλεις να διατηρείς μία συγκεκριμένη εικόνα. Ακόμα κι αυτό περιλαμβάνει μερικά περίεργα αξεσουάρ.

Αιγόκερως

Ενώ θα σου αρέσει κάτι σε τετράγωνο ή ένα κομψό cat eye, δεν αγαπάς τίποτα περισσότερο από ένα διαχρονικό ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Μείνε μαζί τους.

Υδροχόος

Απ’ ότι φαίνεται, είσαι λίγο πιο τολμηρή απ’ ότι φαίνεσαι και τολμάς το διαφορετικό συχνά. Glitter; Ο,τι καλύτερο.

Ιχθύς

Είσαι βασίλισσα του boho, με ελεύθερο πνεύμα και αγάπη για το πράσινο. Πιθανόν να ερωτευθείς ένα ζευγάρι γυαλιά που δεν έχει κανείς άλλος -και όλοι θα αναρωτιούνται που τα βρήκες.