ΜΟΔΑ

Βρες τα πιο στιλάτα ρούχα για το ρεβεγιόν κι όχι μόνο με ελληνική υπογραφή

Όταν η μόδα γίνεται άνεση και έχει ελληνική υπογραφή, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί να σου περάσει απαρατήρητο. Η πρακτικότητα, η ποικιλία, η ποιότητα και η αισθητική μετουσιώνονται σε fashion items που συνθέτουν ένα ελληνικό brand. Η Helmi είναι μία εταιρία που μετράει ήδη 27 χρόνια στο χώρο της μόδας και επιμένει να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα όσον αφορά όλη τη διαδικασία παραγωγής. Από την έμπνευση και τον σχεδιασμό, μέχρι την υλοποίηση και την διάθεση των συλλογών της. Αποδεικνύει ότι το ελληνικό design έχει πολλά να σου πει, προσφέροντας πάντα υψηλή ποιότητα σε τιμές προσιτές.

Μία βόλτα σε ένα από τα 15 καταστήματα Helmi θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς την φιλοσοφία ενός brand που αγαπά να σχεδιάζει όμορφα πράγματα, πάντα όμως με στόχο να διαφοροποιείται. Τα mottos BE DIFFERENT & WE LOVE TO DESIGN STUFF είναι ξεκάθαρα σε κάθε τι που θα σου τραβήξει την προσοχή από τις συλλογές της.

Κλασικά κομμάτια που θα σε συνοδεύσουν στο office look σου, μέχρι εντυπωσιακά φορέματα για το πιο ξεχωριστό party look ανανεώνονται και εναλλάσσονται με συχνούς ρυθμούς, χάρη στην δημιουργική ομάδα με τις φρέσκες ιδέες που κρύβεται πίσω από το σχεδιασμό.

 

Το βασικό χαρακτηριστικών των ρούχων Helmi είναι η πολύπλευρη ταυτότητα και η πολυχρηστικότητά τους. Κομμάτια κομψά αλλά και άνετα μπορούν να σταθούν σε κάθε περίσταση και να καλύψουν τις σύγχρονες ανάγκες κάθε γυναίκας ανεξαρτήτως ηλικίας και ιδιότητας. Κάτι ακόμα που κάνει τη Helmi να ξεχωρίζει είναι η ευκολία που σου προσφέρει.

 

Μπαίνοντας σε ένα κατάστημα μπορείς να φτιάξεις ένα ολοκληρωμένο outfit στην κυριολεξία αλλά και να ανανεώσεις όλη σου την γκαρνταρόμπα. Ρούχα που φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ, για το γραφείο, την βόλτα αλλά και μία ιδιαίτερη περίσταση, βρίσκουν το ιδανικό ζευγάρι παπούτσια μέσα από μία πλήρως ενημερωμένη συλλογή αλλά και τη σωστή τσάντα.

 

Η Karin Argyriou είναι υπεύθυνη για τα χειροποίητα κοσμήματα που θα σου τραβήξουν την προσοχή, υπενθυμίζοντάς σου για ακόμα μία φορά ότι η Helmi έχει μία σφαιρική οπτική για το στιλ, προσφέροντάς σου την ευκαιρία να είσαι ευέλικτη στις επιλογές χωρίς να χάσεις την προσωπικότητά σου.

Cozy στοιχεία, με νεανική ματιά και chic touches είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της ξεχωριστής συλλογής της Helmi που φέρει την υπογραφή της Anna Prelevic, Πρόκειται για μία συνεργασία που κρατά από το 2015 και ακολουθεί κάθε σεζόν από τότε. Χωρίς να ξεφεύγει από τις βασικές αρχές του brand, η Anna βάζει τη δική της πινελιά και παρουσιάζει μία νέα οπτική που σίγουρα θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Εγώ έκανα μία βόλτα λίγο πριν τα Χριστούγεννα στο νέο μεγάλο concept store της εταιρείας στην Κηφισιά και φυσικά σου έχω μερικές από τις πιο cool αλλά και glam ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα outfits Ρομαντικά feathers, λαμπερές παγιέτες, κομψές πιέτες, retro florals και πολλές ακόμα λεπτομέρειες δίνουν σε κάθε κομμάτι την απαραίτητη στιλιστική πινελιά για να αποτελέσει κομμάτι του ιδανικού για σένα outfit.

Ένα φόρεμα που μπορείς κάλλιστα να φορέσεις με ένα ζευγάρι μπότες και το cozy παλτό σου το πρωί ή με ένα ζευγάρι γόβες και εντυπωσιακά κοσμήματα για μία πιο βραδινή εμφάνιση.

Τα total black looks είναι πάντα επίκαιρα και στις συλλογές Helmi θα βρεις τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να ανανεώσεις το look σου, ανάλογα με το προσωπικό σου στιλ.

Η απόδειξη ότι σχεδόν κάθε κομμάτι έχει παραπάνω από μία χρήσεις. Ακόμα κι ένα ζευγάρι velvet booties θα φορεθεί άνετα με το τζιν παντελόνι σου αλλά και με ένα classic φόρεμα.

Μην ξεχάσεις να κάνεις δώρο στον εαυτό σου ή στην κολλητή σου ένα από τα 6 φούτερ με τα mottos των Βάσω Λασκαράκη, Μαριάννα Τουμασάτου, Μαρία Κωνσταντάκη, Ναταλία Δραγούμη, Εύα Τσάχρα και Νικόλ Παναγιώτου, οι οποίες συμμετείχαν αφιλοκερδώς στην πρωτοβουλία της Helmi για μία σειρά ρούχων, που μέρος των εσόδων θα προσφερθεί στο Άσυλο Ανιάτων.

Κάνε κλικ στο helmi.gr και ανακάλυψε όλες τις συλλογές ή βρες τα σημεία διάθεσης σε όλη την Ελλάδα για να κάνεις τις δοκιμές σου.