OUTFITS

5 τρόποι να φορέσεις το βελούδινο φόρεμα στην καθημερινότητά σου

Έχεις καταλάβει ότι το βελούδο δεν είναι πια ένα πολυτελές ύφασμα που μπορείς μόνο να φορέσεις σε επίσημες περιστάσεις. Τα τελευταία χρόνια, έχει αρχίσει να παίρνει πιο mainstream διαστάσεις και να προσαρμόζεται στις στιλιστικές συνθήκες της καθημερινότητας. Πλέον, συνδυάζεται με πολλά, ευκολοφόρετα υφάσματα και υφές που του επιτρέπουν να μη δείχνει υπερβολικό στο everyday street style.

Έτσι λοιπόν, εκείνο το βελούδινο φόρεμα που πάντα σου άρεσε να φοράς και έψαχνες την ευκαιρία για να το βάλεις, ήρθε η στιγμή να το χρησιμοποιήσεις και να το εντάξεις στα χειμερινά looks σου. Σε όποιο χρώμα κι αν το έχεις επιλέξει, maxi ή mini, μπορεί να σταθεί σε κάθε στιλ και είναι έτοιμο να συνδυαστεί με τα sneakers, τις μπότες σου, τα western booties αλλά και τα pumps σου. Για του λόγου το αληθές, ρίξε μία ματιά παρακάτω, καθ’ ότι γιορτινή περίοδο διανύουμε και δεν είναι απίθανο να θες να φορέσεις αύριο το βελούδινο φόρεμά σου.

Δες πόσο εύκολα μπορείς να συνδυάσεις ένα βελούδινο φόρεμα με τα sneakers σου κι ένα bucket bag για τα καθημερινά σου looks.

Με ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες, το βελούδινο φόρεμα, σε όποιο χρώμα κι αν το έχεις επιλέξει, μπορεί να σε πάει παντού.

Συνδύασέ το με καστόρινες μπότες για ένα classy και πιο sophisticated αποτέλεσμα.

Φόρεσέ το με ένα πουκάμισο ή με μία ζακέτα για να του δώσεις έναν πιο cozy χαρακτήρα.

Το βελούδο μπορεί να ταιριάξει άψογα με τα knits, μία μεγάλη τάση της σεζόν, κι έτσι θα έχεις ένα chic outfit για τα καθημερινά σου looks.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/nadiarapti