FASHION SHOW

Η Naomi, η Kaia και το couture show του Valentino

Προφανώς και είναι κάτι περισσότερο από απλά ρούχα, αυτά που παρουσίασε ο Pierpaolo Piccioli για την couture συλλογή Valentino. Η δήλωση είναι του ίδιου και είναι ξεκάθαρο. Δεν θα περίμενε κανείς κάτι λιγότερο από έναν οίκο με βαθιά ιστορία στην couture δημιουργία με μία συλλογή όπου το χρώμα είναι κυρίαρχο και συμπληρώνει αρμονικά τη σχεδιαστική αρτιότητα ακόμα και μέσα από μικρές extravagant λεπτομέρειες, που όμως ήταν αυτές που έκαναν τη διαφορά.

Embed from Getty Images

 

Ωστόσο, το σχεδιαστικό και δημιουργικό κομμάτι που προσεγγίζει την αισθητική του γαλλικού fashion house δεν ήταν τα μόνα που αξίζει να δώσεις προσοχή. Η εμφάνιση της νεαρής Kaia Gerber, η οποία φαίνεται ότι έχει ήδη ένα γεμάτο πρόγραμμα, αλλά και η παρουσία στο catwalk του θρύλου της πασαρέλας Naomi Campbell δεν μπορούν να μείνουν ασχολίαστα.

Naomi Campell

Embed from Getty Images

 

Σίγουρα, πολλοί ήταν αυτοί που έμειναν με το στόμα ανοιχτό με την εμφάνιση της 48χρονης Naomi Cambell. Το top model μετά από τρεις δεκαετίες στον κόσμο της μόδας αποφάσισε να αποσυρθεί την περσινή χρονιά, αλλά φαίνεται ότι το μικρόβιο του catwalk δεν φεύγει εύκολα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει κάτι να την κρατάει εκτός και η τολμηρή της εμφάνιση στο couture show του Valentino είναι η τρανή απόδειξη. Μία επιβλητική μαύρη δημιουργία με τα χαρακτηριστικά ruffles από τη συλλογή στη φούστα κι ένα διάφανο top με το στήθος της ακάλυπτο ήταν τα βασικά χαρακτηριστικά του look που φόρεσε για την πασαρέλα και φυσικά άφησε άφωνους όσους την είδαν live αλλά κι εμάς που απλά χαζεύουμε τις φωτογραφίες.

Kaia Gerber

Embed from Getty Images

Από τη άλλη, η όμορφη Kaia έχει ήδη στο βιογραφικό της συνεργασίες που ξεπερνούν τη φαντασία ενός νεαρού top model και κανείς δεν μπορεί να αποδώσει την επιτυχία στη φήμη της μαμάς της, Cindy Crawford. Στο show του Valentino, φόρεσε μία lime greem, sequined δημιουργία γεμάτη ruffles και συνοδευόμενη από ένα εντυπωσιακό makeup.

Μία μικρή ακόμα δόση από το catwalk του Valentino και την couture συλλογή τους για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2019.

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

Embed from Getty Images

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/maisonvalentino