STYLING TIPS

Τσάντα παραλίας: Βρες την ιδανική για άνεση και στιλ

Η τσάντα παραλίας είναι μία από τις πιο απαραίτητες αγορές για το καλοκαίρι και καλό είναι να δώσεις την ανάλογη προσοχή στην επιλογή της., όπως ακριβώς όταν επιλέγεις τσάντα. Εκτός από στιλάτη, η τσάντα που θα πάρεις μαζί σου στην παραλία πρέπει να είναι και πρακτική. Να είναι ευρύχωρη αλλά όχι τεράστια, να μεταφέρεται εύκολα και να είναι ανθεκτική. Να μπορείς να την εμφανίσεις και στον πρωινό καφέ του σαββατοκύριακου δίπλα στη θάλασσα αλλά και να μην φοβάσαι να την ταλαιπωρήσεις τραβώντας την στην παραλία.

Θεωρείς ότι όλα τα παραπάνω είναι πολλά για να τα βρεις σε μία τσάντα; Κι όμως, η σωστή τσάντα παραλίας οφείλει να συγκεντρώνει χαρακτηριστικά που καλύπτουν την ανάγκη σου να είναι βολική αλλά και στιλάτη, όπως ακριβώς η νέα συλλογή της Carpisa.

Πάντα νωρίς-νωρίς, πριν με βρει το καλοκαίρι για τα καλά-, κάνω μία μικρή έρευνα για τσάντες θαλάσσης. Επιπλέον, φέτος ο καιρός δικαιολογεί σε μεγάλο βαθμό τη συμπεριφορά μου αυτή, αφού μία βόλτα στην παραλία δεν είναι απίθανη με τέτοιο καιρό, τουλάχιστον για να μαζέψεις λίγο ήλιο.

Σε όποιο mood κι αν βρίσκεσαι όμως, ό,τι κι αν ζητάς από την τσάντα παραλίας σου εδώ σου έχω την κατάλληλη.

Bohemian

Είναι ό,τι καλύτερο μπορώ να σκεφτώ για το καλοκαίρι. Ψάθινη, ευρύχωρη, με πολύχρωμα pom-poms, είναι έτοιμη να δεχτή το ethnic μαντήλι-παρεό με τα κρόσσια, και το νεσεσέρ με τα αντηλιακά σου. Μπορείς να την κρατήσει και στη βόλτα στο νησί ή όπου αλλού σε βρουν οι μέρες διακοπών μαζί με το μακρύ φόρεμα ή το denim σορτσάκι σου.

Classic

Το χρώμα που ταιριάζει άψογα με τη θάλασσα και τον καλοκαιρινό ουρανό δεν μπορεί παρά να είναι ιδανικό για την τσάντα παραλίας. Αν σκεφτείς λίγο και τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν στο spring-summer look, τότε σίγουρα το μπλε μαζί με όλες του τις αποχρώσεις θα είναι ταιριαστό.

Glamorous

Επειδή μιλάμε για παραλία δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να είσαι και glamorous. Φυσικά και μπορείς να υπερβάλλεις λίγο, τόσο ώστε να είσαι κομψή κι όχι υπερβολική, όσο ακριβώς σε αφήνει αυτή η τσάντα θαλάσσης από την Carpisa. Τα chevron prints τις δίνουν τη χαλαρή διάθεση που απαιτεί η περίσταση παραλία, ενώ το χρυσό χαρίζει αυτή τη λάμψη που θέλει το αέρινο, μακρύ καφτάνι σου.