OUTFITS

Τα 5 outfits που κυριάρχησαν το 2018 και κρατάμε για τη νέα χρονιά

Λίγο πριν την εκπνοή του 2018, δεν μπορώ παρά να θυμηθώ όλα εκείνα που φέτος μας απασχόλησαν αρκετά. Φυσικά αναφέρομαι στη μόδα και σε όλα εκείνα τα trends που φορέθηκαν αρκετά και σημάδεψαν τη σεζόν. Κάποια από αυτά ήταν τόσο δυνατά που δύσκολα θα ξεχαστούν το 2019, άλλα θα μείνουν πίσω και κάποια θα συνεχίσουν να είναι στην πρώτη γραμμή των trends.

Καλό είναι λοιπόν, να τα έχεις στο μυαλό σου και να τα προσαρμόσεις στα νέα δεδομένα που σταδιακά θα επηρεάσουν το προσωπικό σου στιλ. Εξάλλου, ολόκληρος χρόνος αλλάζει και είναι επόμενο να επηρεαστείς κι εσύ. Μία μικρή ανανέωση λοιπόν, στα trends που αγαπάς δεν βλάπτει, γι’ αυτό σημείωνε τι κρατάμε κι ετοιμάσου να τα αναβαθμίσεις.

Δύο τάσεις σε ένα outfit: Το κοστούμι και το κοτλέ συνδυάζονται στην προκειμένη, αλλά είναι δύο ξεχωριστά trends που φορέθηκαν αρκετά και δεν έχουν σκοπό να ξεχαστούν με τη νέα χρονιά.

H σατέν φούστα είναι ένα από τα highlight για την γκαρνταρόμπα της σεζόν και όχι μόνο για τα επίσημα outfits. Το έχουμε πει ξανά αρετές φορές, ότι πλέον το σατέν ύφασμα έχει απενοχοποιηθεί και είναι έτοιμο να ακολουθήσει ακόμα και τα πιο καθημερινά σου outfits, αρκεί να συνδυαστεί με πιο cozy υφάσματα, όπως με ένα πλεκτό πουλόβερ.

Το «prairie dress» και οι cow boots είναι ένας συνδυασμός που είδες αρκετά φέτος στο insta-feed σου. Βέβαια, κατά μόνας, τα δύο trends μπορούν να σταθούν αλλά όταν συνδυάζονται το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και μάλλον θα το δοκιμάσεις με τον καινούριο χρόνο.

Τα cycling pants άρχισαν πολύ νωρίς να σε απασχολούν. Από την αρχή της σεζόν, τα είδες φορεμένα με slingbacl shoes και με blazer. Τώρα απλά μπορείς να προσθέσεις μέσα από το σακάκι σου ένα ζιβάγκο και να αλλάξεις τα παπούτσια με ένα ζευγάρι booties για να έχεις μία χειμερινή εκδοχή.

Τα animal prints σε όλες τους τις εκδοχές μπήκαν σε φορέματα, σε φούστες, πανωφόρια και παπούτσια και νομίζω υπέκυψες ακόμα κι αν ήσουν ορκισμένη εχθρός. Λογικά, το 2018 δεν θα πάρει μαζί του αυτή την τάση, απλά θα την εξελίξει κι άλλο γι’ αυτό μείνε συντονισμένη για τις εξελίξεις.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/stylesightspotlight